Безплатна лекция на тема: КОЛКО ВСЪЩНОСТ ТРАЕ ЛЮБОВТА?

25 юни 2015 г.
Безплатна лекция на тема: КОЛКО ВСЪЩНОСТ ТРАЕ ЛЮБОВТА?

Бегбеде твърдеше, че трае 3 години, но все се надяваме, че животът го е опровергал. Буковски я сравняваше със сутрешна мъгла, а Мураками е категоричен: „Онзи, който се влюбва, цял живот търси липсващите парченца от себе си.”

Експерт номер 1 в България в областта на успешните връзки и автор на бестселъра „Любовта – какво не знаем за нея” Милена Родригез ще изнесе безплатна лекция на тема „Колко всъщност трае любовта?” на 25 юни в книжарница Сиела Ректората.

Искаме или не, любовта е голямата тема на живота ни. Освен че ще присъстваме на уникална безплатна лекция, на 25 юни ще си говорим за две книги. 

„Любовта – какво не знаем за нея” предлага свеж поглед към този дискурс, към разговора за любовта във всичките й проявления, залагайки на тезата, че удовлетвореността в отношенията ни зависи от самите нас, от нашата зрялост и увереност. За радост на приятелите ви в чужбина, на 8 юни бестселърът на Милена Родригез „What We Don’t Know About Love” излезе и на английски език във великолепния превод на Велина Минкова, която лично ще присъства на събитието!

Авторката ще отговори на всички въпроси и ще разкрие истини за проблемите на обвързването, за влиянието на травмите в детска възраст и ниската себеоценка, за предателството и склонността ни да се вкопчваме в другия, за сексуалните проблеми и отчуждението във връзките.

Милена Родригез (известна и като Милена Динкова), има магистърски степени в областта на психологията и журналистиката. Изнася лекции, води семинари, активно участва с консултации в редица телевизионни и радио предавания. През годините съдейства на много двойки да изградят пълноценни и хармонични дългосрочни връзки.

Не пропускайте безплатната лекция на Милена Родригез на 25 юни от 19 часа в книжарница Сиела Ректората на бул. „Цар Освободител” 22! Водещи, виновници за събитието и главни следователи по темата за продължителността на любовта - Велина Минкова и Жаклин Вагенщайн.
Събитието във фейсбук: https://www.facebook.com/events/1440872159551764/
Издателство "Колибри"
1990-2024 © Всички права запазени