До рая и назад - една среща разговор с Изабела Шопова

09 юни 2015 г.
До рая и назад - една среща разговор с Изабела Шопова

С Изабела Шопова не се скучае. Ако сте чели нейните неподражаеми пътеписи и електронния самоучител за преднамерено убийство на скуката, значи сте от посветените. Но ако сте закъснели с въпросното свещенодействие, тази покана е за вас.

Чакаме ви в книжарница Хеликон на бул. „Цар Освободител” в София на 9 юни в 19 часа! Само няколко дни по-късно, на 13 юни, Изабела Шопова ще се срещне с публиката в родния си град Варна - 19 часа, книжарница Сиела – ФКЦ. 

Клиничните изследвания показват, че книгите й се четат лакомо, но не пресядат. Затова пък консумацията им може значително да подобри настроението в средите на родителите на извънземни (по-познати като тийнейджъри), собствениците на котки и българоезичните жители на митични южни територии, по-известни в литературата като Австралия и Нова Зеландия. Изабела ни пренесе там с ерудицията на историк, географ, биолог, ботаник, орнитолог, арахнолог, ентомолог и с перото на литератор, на когото всеки изкушен може да завиди.

След като ни даде да разберем къде е раят и какво има на запад от него, Изабела Шопова пристига чак от Австралия, за да поговорим:

- за новата й книга, която още се пече

- за авантюрата Марс и Антарктида (да очакваме ли марсиански хроники?)

- за пресните й впечатления от шантавия свят, който продължава да й се случва всеки ден

- и за всичко, което сте искали да я попитате, но все не сте успявали досега.

Заповядайте на 9 юни в 19 часа в книжарница Хеликон на бул. „Цар Освободител” 4 в столицата! Жители и гости на Варна, очакваме ви на 13 юни в 19 часа в книжарница Сиела – ФКЦ!

Ще води самата Соня Тодорова, известен практик в оцеляването на крачка от рая. Предвиждаме експериментална атмосфера, топли арктически шеги, въображаеми ибиси и приятни разговори. С интелигентна публика, разбира се.

Събитието във фейсбук: https://www.facebook.com/events/783302165124488
Издателство "Колибри"
1990-2024 © Всички права запазени