Кратка премиера с цел оцеляване, или смайващият дебют на Соня Тодорова!

03 юни 2015 г.
Кратка премиера с цел оцеляване, или смайващият дебют на Соня Тодорова!

„Кратък и практичен наръчник по оцеляване на семейства с малки деца и други в София“ е роден по естествен път. Някъде между първата и втората бременност, между макароните и кремсупата от каквото има, малко преди авторката да навърши 35. 

„Възможно е да съществува някакъв начин човек да живее спокойно и пълноценно тук – да има удовлетворяваща, полезна и доходоносна работа, приятелите и родителите му да са ведри и уравновесени, децата му – защитени и добре образовани, да успее да се изолира или поне абстрахира от войнстващата пошлост, простащина и безочие”, разсъждава Соня Тодорова.

Ако твърдо сте решили да оцелеете в големия град, елате в SOHO на ул. „Искър” 4 на 3 юни точно в 19 часа!

Рецептата е запазена марка на Соня Тодорова, а премиерата ще забъркат Жаклин Вагенщайн, Кремена Димитрова, Васил Георгиев... и още мнооого малки и големи граждани, гражданки, размисли и страсти.

Ще слушаме музика във фантастичната градина на SOHO, ще опитаме кекса с моркови на авторката и ще пием летни питиета в приятна компания... за да преглътнем с удоволствие ядовете си, не заради друго;-)

Вземете и децата, ще можете да се възползвате от нашия паркинг за детски колички, както и от специалния кът за забавление на малчугани.

Очакваме ви на 3 юни точно в 19 часа в SOHO на ул. „Искър” 4!
Събитието във фейсбук: https://www.facebook.com/events/1607156136168001/

Издателство "Колибри"
1990-2024 © Всички права запазени