Конференция Съвременни издателски технологии 2015

14 май 2015 г.
Конференция Съвременни издателски технологии 2015

Издателство „Колибри” организира втората конференция за съвременни технологии и електронно публикуване у нас в партньорство с Библио.бг и с подкрепата на Френски културен институт – София! Събитието ще се състои на 14 май във Френския културен институт в столицата и е с начален час 9:30.

„Digital Biblio Technologies” е място за установяване на контакт между издателския и технологичния сектор, за насърчаване на взаимодействието между професионалистите от сферата на съдържанието и технологиите и подпомагане създаването на нови партньорства. Конференцията е ориентирана към издатели, инвеститори, автори, интернет предприемачи, образователни институти, неправителствени организации, студенти и специализанти, представители на библиотечното дело. 

Сред акцентите в програмата са актуалното състояние на пазара на електронни книги в България, иновациите в книгоиздаването, електронното книгоиздаване и дигитализирането на съдържание, възможностите за финансиране на издателски проекти, съществуващите онлайн търговски модели и добрите практики на структуриране на информацията, успешната визуална комуникация, проблемите на дигиталния и вирусния маркетинг, влиянието на социалните мрежи и др.

В качеството си  на лектор Жаклин Вагенщайн, Директор Издателски стратегии и авторски права в „Колибри”, ще говори на тема Книгоиздаването като иновативен бизнес на 14 май от 10:20 – 11:00 часа. Ще бъдат засегнати последните новости в бранша в световен мащаб и тенденциите в България от гледна точка на технологични, бизнес иновации и цялостен напредък.

За участие в конференцията е нужна предварителна регистрация.

Такса за 1 участник 55 лв. без ДДС.
Такса за студенти 15 лв. Студентите трябва да могат да покажат валидна студентска книжка за вход.

Краен срок за записване: 12 май 2015 година

Дата, място и начален час на събитието: 14 май, 9:30 часа, Френски културен институт, площад Славейков

Повече информация за лекторите, програмата и регистрацията за участие можете да намерите тук. 

Издателство "Колибри"
1990-2024 © Всички права запазени