Безплатна лекция: Как да живеем без болести?

24 март 2015 г.
Безплатна лекция: Как да живеем без болести?

На 24 март 2015 у нас пристига прочутият френски кардиолог и експерт в областта на здравето и нутриционизма д-р Фредерик Салдман! Българската публика ще има привилегията да присъства на уникална безплатна лекция, в рамките на която авторът на бестселъра „Най-доброто лекарство сте вие!“ ще отговори на въпроси от страна на читателите. Д-р Георги Гайдурков ще представи българското издание на книгата, което вече е на разположение в книжарниците. Модератор на събитието: Светлозар Желев.

Лекцията на тема „Как да живеем без болести“ ще бъде излъчена по френската национална телевизия. Срещата се осъществява в партньорство с Френски културен институт - София.

„Най-доброто лекарство сте вие!“ е прямо и енергично настолно четиво, което заслужава вниманието на всеки родител, учител и медицински работник, както и на всеки човек със слаба имунна система.

Защо прямо? Защото авторът не толерира удобните самозаблуди в областта на храненето и грижата за физическото и менталното здраве.

Защо енергично? Защото в рамките на 270 страници са разгледани много и разнообразни теми, без да им се придава повече тежест, отколкото е редно.

Тази книга ни съветва как да се избавим от вредните килограми и да преборим навиците, които бавно, но сигурно разяждат комфорта ни. Инструктира ни как да (си) помагаме при спешни случаи, как да заобикаляме инфекциите, алергиите и трайната потиснатост и да минимизираме вероятността от алцхаймер, рак и инфаркт. Убеждава ни, че „дълбоко в самите нас се намират медикаменти, необходими, за да се излекуваме, но ние не ги използваме”.

Д-р Фредерик Салдман отдавна е в светлините на прожекторите във Франция. Книгите му са абсолютни бестселъри и провокират любопитни медийни дискусии. Заглавия като „Измий ръцете си!“ и „Най-доброто лекарство сте вие!“ са резултат от срещите му с пациенти, разказващи за болестите си като за феномени, които не зависят от тях самите. Това мотивира д-р Салдман да адресира посланието си към по-широка публика. Целта му е да докаже, че здравето ни е в нашите ръце, че „вътрешният учител на всеки един от нас е създателят на идеалната хармония“.

Заповядайте на 24 март, вторник, в 19:00 часа в столичната книжарница „Хеликон България“ на бул. Цар Освободител 4!
Събитието във фейсбук: https://www.facebook.com/events/369092059964805/

 

ВХОД СВОБОДЕН.

Издателство "Колибри"
1990-2024 © Всички права запазени