Безплатен семинар по програмата „Трениране на Успешни Родители“ (ТУР) на д-р Томас Гордън

19 март 2015 г.
Безплатен  семинар по програмата „Трениране на Успешни Родители“ (ТУР) на д-р Томас Гордън

Имаме удоволствието да ви поканим на първия за 2015 година семинар, отворен за широката публика, на практическата програма „Трениране на успешни родители “ (ТУР) на д-р Томас Гордън, автор на едноименната книга на издателство „Колибри“.

Семинарът  ще се състои на 19 март от 18 часа в книжарница „Хеликон“ на бул. „Витоша“ в столицата!

Всеки вини родителите за проблемите на младостта и за ядовете, които младите сякаш създават в обществото. „Родителите са виновни за всичко“, твърдят специалистите по душевно здраве, учителите и училищните ръководства.

Кой  помага на родителите? Прави ли си някой труда да им помогне да станат по-успешни в отглеждането на децата? Къде могат родителите да научат в какво бъркат?

Програмата ТУР предлага изчерпателна философия за това, което е необходимо за установяването и поддържането на успешно, цялостно взаимоотношение с децата при всякакви обстоятелства. Родителите не само се научават на съответните методи и умения, но разбират и кога, и защо да ги прилагат, и с каква цел.

Този път ще говорим на тема: Неизбежните конфликти Родител – Дете. Кой следва да ги печели?

За автора, програмата, книгата и отзивите на родители - участници от България, ще разкажат Дарина Георгиева и Жаклин Вагенщайн.

Сертифицираните обучители Елена Анастасова, Силвия Андреева и Силвия Стоянова ще представят и демонстрират основните  концепции и умения в модела ТУР.

Чий е този проблем?

Как да слушаме така, че децата да ни говорят?

Как да говорим така, че децата да ни слушат?

Неизбежните конфликти Родител - Дете. Кой следва да ги печели?

На въпроса „Необходима и оправдана ли е родителската власт?” ще отговори психологът Юлия Попова. 

Събитието е насочено към родители на деца от всички възрастови групи, както и към учители, възпитатели и всички професионалисти в областта на семейната грижа.

Семинарът е с продължителност 2 часа. Вход свободен!

Събитието във фейсбук: https://www.facebook.com/events/331110213765475/
Издателство "Колибри"
1990-2024 © Всички права запазени