Среща със световноизвестната мексиканска писателка Лаура Ескивел

28 април 2011 г.
Среща със световноизвестната мексиканска писателка Лаура Ескивел

Световноизвестната мексиканска писателка ЛАУРА ЕСКИВЕЛ, спечелила сърцата на милиони с книгите си, ще се срещне със своите български читатели в книжарница ПИНГВИНИТЕ в подлеза на Ректората на СУ на 28 април от 18.00 часа.

Не пропускайте уникалната възможност да вземете автограф от авторката на "Като гореща вода за шоколад", която казва: Чувствам, следователно съществувам.

Mексиканската писателка Лаура Ескивел ще гостува за първи път в България като почетен гост на наградите M-Tel Media Masters, които се връчват тази година на 27 април в София.

В рамките на участието си в церемонията на M-Tel Media Masters Лаура Ескивел ще връчи една от големите награди, за които се състезават повече от 90 материала на журналисти от 34 национални и регионални медии.

Лаура Ескивел, чийто роман "Като гореща вода за шоколад" е повратна точка в литературата на деветдесетте години на 20-и век, е автор и на книгите "Малинче", "Съкровени вкуснотии", "Законът на любовта" и "Със скоростта на желанието", издадени на български от ИК "Колибри".

 

>> Виж повече информация

 

Снимки от събитието:

Издателство "Колибри"
1990-2024 © Всички права запазени