Премиера на „Книга за Пътя“

26 февруари 2015 г.
Премиера на „Книга за Пътя“

Чуваш ли гласа на книгата?

Имаме удоволствието до ви представим една книга за надеждата, за освобождаването на сетивата и за духовното пътешествие към себе си и другите.

Не се тревожете, това не е езотерична, нито свещена книга. Наречете я уникален интерактивен експеримент или фин тласък към искреност в разговора със света. Наречете я ключ към неизбродимите хоризонти на духа и източниците на вътрешна сила.

„Книга за Пътя” ще ти напомни, че истинските бунтовници са иноваторите! Защото твоят мозък е единствената територия, която заслужава да бъде превзета.

С нейна помощ ще посетиш колекцията мъчителни спомени, които си се опитал да забравиш, но вече не се страхуваш да погледнеш в очите. Униженията. Несправедливостите. Предателствата.  Ще разбереш защо и как си реагирал навремето и дали е било възможно да постъпиш по-добре. Ще си запишеш сценариите на провал и хладнокръвно, научно и безпристрастно ще анализираш грешките си. И ще си простиш.

„Книга за Пътя” ще накара тялото ти да се отпусне и да полети в компанията на безценни късчета мъдрост. Като един всесилен повелител на промяната, Бернар Вербер ни показва как да избираме пътищата в живота си и да ги следваме отговорно - с устрем, вяра и лекота. Накрая ще разбереш, че тази книжка носи изключителна сила, но изключителните дела можеш да извършиш само ТИ.

Ела да чуеш гласа на книгата на 26 февруари от 19,00 часа във Френския културен институт на пл. „Славейков” 3 в София.  Защото никой никога не може да заеме твоето място.

Събитието във фейсбук: https://www.facebook.com/events/1612736388958249/
Издателство "Колибри"
1990-2024 © Всички права запазени