Премиера на дебютния роман на Велина Минкова

19 февруари 2015 г.
Премиера на дебютния роман на Велина Минкова

Известие от „Колибри”!

Моля, явете се в четвъртък, 19 февруари, точно в 19,00 часа в кино „Влайкова”, за да ви върнем в далечната 1989-а посредством дебютния роман на Велина Минкова.

Бодра и дръзновена, главната героиня Александра Н. Георгиева ще ви отведе на международен пионерски лагер в Корейската народнодемократична република (Северна Корея). Ще посетим СССР и ще се върнем в НРБ точно навреме, за да минем през "Кравай" и да изживеем отново първите дни и месеци на прехода.

Бъдете готови! Да чуете акордеона на Андрония Попова, отличничка от „А” клас(а). „Доклад на зелената амеба за химическия молив” ще изнесе Миленита, примерна ученичка от клас „Г”. Труженици от сладкарница „Пчела” ще ви поднесат ни повече, ни по-малко боза, а романа ще представи самият Светлозар Желев, Директор на химическия молив. 

И тъй като носталгията без музика е като пощенски плик без марка, ще слушаме любимите ви шлагери от онова време. За тях ще се погрижи диджей MC Тимур! (При неявяване на лицето, получило това известие, ще бъдат предприети съответните мерки.)

Събитието във фейсбук: https://www.facebook.com/events/844065442301164/
Издателство "Колибри"
1990-2024 © Всички права запазени