Гледайте „Жълтите очи на крокодилите“ във Френския институт!

24 ноември 2014 г.
Гледайте „Жълтите очи на крокодилите“ във Френския институт!

Приятели, „Киномания“ 2014 е в разгара си, селекцията на настоящото издание е превъзходна, а най-съкровените емоции предстоят! Не пропускайте екранизацията на „Жълтите очи на крокодилите“, френско-испанска продукция, заложила на известния роман на Катрин Панкол! Режисурата е поверена на Сесил Телерман, а главните роли са разпределени между едни от най-ярките звезди на френското кино – Еманюел Беар, Жюли Депардийо, Патрик Брюел и Жак Вебер.

Гледайте „Жълтите очи на крокодилите“ на 24 ноември от 19.00 ч. в зала „Славейков“ на Френския културен институт! В рамките на филмовото събитие книгата ще се предлага с отстъпка.

„Жълтите очи на крокодилите“ е модерна сага за любовта, приятелството, нездравите амбиции и „малките“ предателства, плод на невротичното ни ежедневие. Именно тази книга изстрелва Катрин Панкол в орбитата на най-четените автори на нашето време. Следващите два романа от трилогията носят не по-малко екзотични заглавия -„Бавният валс на костенурките“ и „Катеричките от Сентръл Парк са тъжни в понеделник“. „Жълтите очи на крокодилите“ разказва историята на две противоположни по характер и стил на живот сестри и прелива от пикантни ситуации и иронизирани стереотипи, които Сесил Телерман адаптира изтънчено и интелигентно.

Информация за цените на билетите ще намерите на www.kinomania.bg!

Трейлър на филма: https://www.youtube.com/watch?v=cG8vtPleZRg
Издателство "Колибри"
1990-2024 © Всички права запазени