Представяне на дебютния роман на Димана Трънкова „Усмивката на кучето“

02 септември 2014 г.
Представяне на дебютния роман на Димана Трънкова „Усмивката на кучето“

Заповядайте на 2 септември от 18 часа в Художествената галерия в Стария град!

Вече 30 години форумът в Созопол привлича световни артисти, авторитетни имена с изяви в различни области на изкуството, талантливи импровизатори и дебютанти с неоспорими качества и потенциал да владеят международните сцени.

За нас е удоволствие да представим „Усмивката на Кучето“, най-интригуващия български литературен дебют тази година, в рамките на Празниците на изкуствата Аполония 2014. Автор на нашумелия археологически трилър е младата Димана Трънкова. Тя ще въведе публиката в атмосферата около създаването на първия си роман на 2 септември, вторник, от 18 ч. в Художествената галерия в Стария град.

Димана Трънкова е дипломиран археолог, журналист, автор на статии за пътешествия, политика и история и съавтор на няколко документални книги: „На изток от Константинопол/Пътешествия в непозната Турция”, „A Guide to Jewish Bulgaria”, „Пътеводител за османска България” и „Турците в България”. „Усмивката на Кучето“ се отличава с динамичен ритъм, увлекателна фабула и интересни персонажи и ловко преплита фикция, философия, исторически факти и злободневни проблеми, свързани с неадекватното функциониране на държавата. 

ОЧАКВАМЕ ВИ!

Събитието във фейсбук: https://www.facebook.com/events/1554891381406396/

Издателство "Колибри"
1990-2024 © Всички права запазени