МАСКЕН БАЛ И ПРЕМИЕРА НА „ДНЕВНАТА ВОЙНА“!

12 юни 2014 г.
МАСКЕН БАЛ И ПРЕМИЕРА НА „ДНЕВНАТА ВОЙНА“!

Последната среща на клуб „Галактикище остане в историята. На 12 юни от 19.30 ч. в Трип Тен ще се състои Маскен бал в жълто и представяне на „Дневната война от Питър Брет! Ето че закриваме литературния сезон с грандиозна вечер, посветена на любимите ни книги.

„Кралят в жълто  на Робърт У. Чеймбърс шества триумфално из книжарниците и все повече читатели падат в плен на зловещия му магнетизъм. Затова и издателство „Deja Book ви кани на Mаскен бал с код „Жълто  - за да споделим страстта си към жанровата литература, която ни е донесла толкова безсънни нощи. Дали ще се маскирате като Краля в жълто или с митичния Жълт знак ще докажете принадлежност към неговата армия, ние ще ви приветстваме с „Добре дошли, защото сте наши приятели и съмишленици!

Ще ви представим и най-новото заглавие от поредица „Галактики“ на издателство „Колибри – третата книга от „Демонският цикъл на Питър Брет – „Дневната война! След „Защитения  и „Пустинното копие  Брет отново ни хвърля във войната с демоните!

Предстои да обявим победителите в Третия конкурс за кратък фантастичен и фентъзи разказ „Галактики! Отличените ще получат награди, а техните текстове ще станат достояние на всички присъстващи.

В качеството си на членове и поддръжници на клуб „Галактики, ще можете да закупите всички книги от поредицата с 50% отстъпка, както и да си набавите смазващото фентъзи „Героите умират с автограф от автора!

На разположение ще са екшън романите на Андрей Велков и превърналите се в мания фланелки от турнето на „Български психар, както и тениски с изображение и надпис „Полулош, произведени в знак на респект към авторката на тийн шедьовъра - Сали Грийн.

Очакваме ви на 12 юни от 19.30 ч. в Трип Тен! По жълтото ще ни познаете!

Издателство "Колибри"
1990-2023 © Всички права запазени