БЪЛГАРСКИ ПСИХАР 2014 TOUR

27 май 2014 г.
БЪЛГАРСКИ ПСИХАР 2014 TOUR

Наричат се „Звеното“ и са нестандартни, защото да си жив, означава да имаш белези. Изповядват различни ценности, четат Франк Хърбърт и Кен Киси, презират евтината публичност и обладават съкрушителна физическа сила. Ето защо тяхното околобългарско литературно турне ще бъде брутално. Да убиеш с истината и да не те убият с истината – това е идеята!

Издателство „Колибри“ ви кани на премиерата на „Хрониките на звеното“! Продължението на феноменалния екшън роман „Български психар“ ще обиколи няколко града в страната, за да представи себе си и своя безцеремонен автор!

Още с появата си „Български психар“ разбуни духовете, поляризира мненията и скандализира очакванията на пуританите. „Хрониките на Звеното“ предлага нов ракурс към историята на Петър и неговата банда. Действието отново се развива в съвременна България, сюжетът прелива от батални сцени, коварство и интриги, а многовариантният финал превръща читателя в неволен съучастник.

Андрей Велков е роден в Мордор (по непонятни причини някои наричат това място София, т.е. град на мъдростта), където завършва политология и маркетинг. Като автор се легитимира с третата си „специалност“ - улично право от Големия университет на живота.

График на събитията:

08 май, книжарница „Хеликон“ – Сливен, 18 ч., ул. Цар Освободител №28

09 май, книжарница „Хеликон“ – Бургас, 18 ч., пл. Тройката №4

10 май, книжарница „Хеликон“ – Стара Загора, 18 ч., ул. Цар Симеон Велики №100

14 май, книжарница „Хеликон“ – Пловдив, 18 ч., ул. Княз Александър Батенберг №29

14 май, клуб „Петното на Роршах“ – Пловдив, 19 ч., представяне в рамките на инициативата „Нощ на литературата“ 

19 май, книжарница „Хеликон“ – Велико Търново, 17 ч., ул. Васил Левски №17

19 май, книжарница „Хеликон“ – Габрово, 19 ч. бул. Априлов №40, МОЛ Габрово, ет.2

Очертава се мощно и щуро, психеделично литературно турне! Адреналинът няма да ви се размине, а всяка прилика с действителни лица и събития ще бъде… закономерна.

Издателство "Колибри"
1990-2024 © Всички права запазени