Премиера на „Героите умират“ с участието на автора!

09 април 2014 г.
Премиера на „Героите умират“ с участието на автора!

Клуб „Галактики“, издателство „Колибри“ и Литературен клуб „Спирт енд Спирит“ ви канят на среща с култовия създател на фантастика и фентъзи серията „Отвъдие“ - Матю Удринг Стоувър!

Заповядайте на премиерата на „Героите умират“, книга 1 от поредицата! За първи път в България представяне на преводно заглавие ще се осъществи с участието на самия автор по скайп! Благодарение на съвременните технологии, директно от Илинойс, САЩ, Матю Стоувър ще отговори на въпросите на читателите и ще се включи в дискусията около неговата забележителна книга!

Ще участва и преводачът на романа - талантливият Васил Велчев. Почитателите на Матю Стоувър, „Героите умират“ и Библиотека „Галактики“ няма как да не останат приятно изненадани, защото сме предвидили специална игра, чието начало ще имаме удоволствието да обявим.

Накратко, април се очертава истински „трансгалактически“ месец! Елате в бар „Трип тен“ под Моста на влюбените, зад НДК, в сряда, 9 април, 19.30 часа!

По традиция в рамките на събитието всички книги от Библиотека „Галактики“ ще се предлагат на неустоима цена (с 50% отстъпка!!!). 

Присъединете се към нас във фейсбук: https://www.facebook.com/events/264397187075087/

Издателство "Колибри"
1990-2024 © Всички права запазени