Събития

25
юни
2020
Разказвачески етюди в двора

Щастливи сме да ви поканим в двора на любимата ни Casa Libri за две нови издания на "Свободно падащи истории" с Мария Касимова!

25 юни, 19:00 ч.

юли, 19:00 ч.


Виж повече
17
юни
2020
„Въображаема реалост“: премиера в Casa Libri

Каним ви на премиера на един роман, посветен на вечната любов към телевизията..., която може да доведе до пристрастяване! Заповядайте на 17 юни в 19:00 ч. в двора на Casa Libri! Кремена Димитрова ще модерира събитието. Разбира се, ще има звездно присъствие, специален quiz, автографи и много приятни изненади.

Виж повече
10
юни
2020
За Бавното: Книжна премиера на живо

Щастливи сме да ви поканим на първата премиера на книга, която ще се състои НА ЖИВО тази пролет!

10 юни, 18:30 ч., кино Cabana

Виж повече
13
май
2020
Литература от първа необходимост

Ние вярваме, че когато светът временно е затворил врати, литературата е продукт от първа необходимост, затова широко отваряме портите на онлайн каталога ни и предлагаме ВСИЧКИ книги с отстъпка от 35%.

Виж повече
03
май
2020
Литературен онлайн семинар „Творческо мислене“

ИК Колибри и писателят Георги Тенев ви канят на специален БЕЗПЛАТЕН онлайн литературен семинар „Творческо мислене“, своеобразен жест към кризата на културния обмен, в която изпаднахме по неволя. 

През 2019 г. проведохме изключително успешен платен семестър по творческо мислене, а сега е ред да се включат всички онези, които искат да дадат полет на мисълта си, но по една или друга причина до този момент не са могли финансово да си го позволят, били са възпрепятствани или са се намирали далеч от София и страната. Днес ви съобщаваме, че всеки един от вас би могъл да се включи.

Виж повече
18
фев
2020
Треската Феранте в Casa Libri

Каним почитателите на Елена Феранте и нашумялата неаполитанска сага на 18 февруари точно в 19:00 ч. в Casa Libri!

Заедно с нашите специални гости Ирина Тенчева и Адриана Гюзелева ще си поговорим за последните две книги от поредицата. Водещ на разговора ще бъде вездесъщата Кремена Димитрова.

Виж повече
30
яну
2020
Андреа ди Робилант представя „Есен във Венеция“

Сладкодумецът Андреа ди Робилант ни повежда към Венеция с тази любопитна, неустоима, красиво носталгична история за Ърнест Хемингуей и неговата последна муза. А на 30 януари ще имаме удоволствието да се срещнем с италианския писател на живо в София!


Виж повече
18
яну
2020
Проф. Бернар Окутюрие в България

Един от най-значимите световни теоретици и практици на двигателните методи за подкрепа на детското развитие професор Бернар Окутюрие (роден през 1934 г. в Тур, Франция) пристига в България, за да представи лично чрез отворен 8-часов семинар първата си книга на български език „Действаме, играем, мислим”.

Виж повече
13
дек
2019
Премиера: Дилър на реалности

Скандалният киберпънк роман, който създаде невъобразим скандал в Русия, излиза на български език! Каним ви на една различна премиера в присъствието на самия НИКОЛАС ДИМИТРОВ! Нека разменим реалностите си и посетим бъдещето.

13 декември, 19:00 ч., Carussel Club

Виж повече
12
дек
2019
Янис Палавос представя сборника „Шега” в София

Нашумелият гръцки писател Янис Палавос пристига в България за премиерата на сборника с разкази „Шега” – една дълбоко затрогваща и поетична книга, чиито истории съблюдават крехката граница между живота и смъртта, надеждата и отчаянието, истинската любов и фетишизма.

Виж повече
Издателство "Колибри"
1990-2020 © Всички права запазени