Събития

22
авг
2021
Кинодвор с коктейл в G8

Отново е лято и отново очакваме поредното издание на кино-литературния фестивал CineLibri. Докато броим месеците и тръпнем в очакване да ви представим тазгодишната селекция, е време да ви поканим на кинодвор с коктейл в G8. Вижте едни от най-гледаните филми през последните издания на фестивала и изживейте магията на седмото изкуство под открито небе. Компания ще ви правят вкусни коктейли, Одри Хепбърн, Франсоа Озон, Роман Полански, Никос Казандзакис.

Виж повече
03
авг
2021
Среща с Мария Касимова във Варна

На 3 август в 18:30 ч. ще отпразнуваме появата на "Записки от Шато Лакрот". Дългоочакваният роман на Мария Касимова ще направи лятото ни по-леко, по-смешно, по-красиво.

Очакваме ви в 18:30 ч. в приказния двор на Археологически музей, град Варна. 

Виж повече
02
авг
2021
Представяне на сборника „Моята булчинска рокля“ във Варна

На 2 август ви каним в „Морско казино" в любимата Варна. Заедно с Жанина Драгостинова ще си поговорим за сборника „Моята булчинска рокля", който излезе миналата година, но не спира да покорява нови читатели.

Виж повече
01
авг
2021
Среща със Светлозар Желев във Варна

На 1 август в 18:30 ч. ви каним на плажа във Варна, където в клуб Menthol ще поговорим с любимия ни Светлозар Желев за новия му сборник "Храната, начин на употреба, или Гурме за напреднали". Нека предприемем едно кулинарно пътешествие, чрез което да се обясним в любов на нейно величество храната!

Виж повече
28
юли
2021
Let’s talk about sex с Ванина Цонева

Нека поговорим за... секс! Книгата "Интимна гимнастика" на Екатерина Смирнова е повод да се срещнем и поговорим за сексуалното здраве и удоволствията. 

Очакваме ви в Casa Libri на 28 юли в 19:00 ч.

Виж повече
23
юли
2021
CineLibri представя „Кръстницата“ в парк „Военна академия“

На 23 юли в 21:00 ч. ви каним на кино под звездите в парк "Военна академия". Насладете се на една забавна изтънчена френска комедия с участието на феноменалната икона на европейското кино Изабел Юпер.

Виж повече
13
юли
2021
Премиера на „Записки от Шато Лакрот“

На 13 юли в 19:00 ч. ще отпразнуваме появата на "Записки от Шато Лакрот". Дългоочакваният роман на Мария Касимова ще направи лятото ни по-леко, по-смешно, по-красиво.

Очакваме ви в 19:00 ч. в приказната къща на ул. Шипка 23. Освен сладкодумната Мария с нас ще бъдат и Богдана Трифонова и Кремена Димитрова.

Виж повече
10
юли
2021
Представяне на „Сме ли смели?“ от Кирил Кадийски

Каним ви на 10 юли в 17:00 ч. във вълшебното място за шоколад, кафе и изкуство Art & Tart, където ще представим невероятната детска книжка "Сме ли смели" на поета, преводач и писател Кирил Кадийски.

Виж повече
27
юни
2021
ИК „Колибри“ на Mish Mash Fest – Summer Edition

Mish Mash Fest ще посрещне лятото с едно шарено, творческо и истински градско издание! 

Този път прекрасният фестивал ще се реализира на една невероятна локация в сърцето на града, а именно площад „Славейков".

Виж повече
24
юни
2021
Премиера на „Ерата на паниката“ от Андрей Велков

Премиера на „Ерата на паниката“ от Андрей Велков

На 24 юни в 19:00 ч. ви каним в „Маймунарника“, където ще се състои премиерата на дългоочаквания роман  „Ерата на паниката“ от Андрей Велков. Ще разберете защо е важно да прочетете тази книга, а DJ vaskoblue ще се погрижи да чуете музиката, под чиито звуци е създадена историята.

Виж повече
Издателство "Колибри"
1990-2021 © Всички права запазени