Събития

12
дек
2023
Представяне на книгата на Алберт Бенбасат „Когато големите станат малки“

Очакваме Ви на представяне на книгата на Алберт Бенбасат „Когато големите станат малки“ на 12 декември, вторник, от 18:30 ч. в Casa Libri на ул. „Цар Асен“ 64.


Виж повече
08
дек
2023
Среща с автограф с авторите на „Колибри“

На 8 декември от 18:00 ч. ви очакваме на щанд 315 в НДК за среща с авторите, които ни зарадваха с творбите си през 2023 г.

Ще ви очакват Светлозар Желев, Божидар Манов, Селя Ахава, Милена Кирова, Искрен Красимиров, Мария Касимова-Моасе, Иван Шишиев, Алберт Бенбасат!

Вземете книгите им с отстъпка и получете автограф!

Виж повече
08
дек
2023
Среща със Селя Ахава

Софийски международен литературен фестивал и издателство „Колибри“ ви канят на среща със Селя Ахава в разговор с Егил Бяртнасон на 8 декември, петък, от 14:00 ч. в НДК, етаж 2, мраморно фоайе. Модератор на събитието ще бъде Силвия Недкова.

Виж повече
06
дек
2023
Среща с Дача Мараини

Софийски международен литературен фестивал и издателство „Колибри“ ви канят на среща с Дача Мараини на 6 декември, сряда, от 18:30 ч. в НДК, етаж 2, мраморно фоайе. Модератор на събитието ще бъде Бойко Василев.

Виж повече
05
дек
2023
Среща с Анете Биерфелт

Софийски международен литературен фестивал и издателство „Колибри“ ви канят на среща с Анете Биерфелт на 5 декември, вторник, от 18:30 ч. в НДК, етаж 2, мраморно фоайе. Модератор на събитието ще бъде Ани Бурова.

Виж повече
29
ное
2023
Премиера: От авторите и читателите ЗА КНИГИТЕ И ЧЕТЕНЕТО

Имаме удоволствието да ви поканим на премиерата на „От авторите и читателите ЗА КНИГИТЕ И ЧЕТЕНЕТО“ със съставители Анна Лазарова и Светлозар Желев. Събитието ще се състои на 29 ноември (сряда) от 19:00 ч. в Литературния клуб на Столична библиотека (етаж -1). Носете си доброто настроение и любовта към книгите! Вход свободен!

Виж повече
21
ное
2023
Премиера в Бургас: От авторите и читателите ЗА КНИГИТЕ И ЧЕТЕНЕТО

Имаме удоволствието да ви поканим на представянето на „От авторите и читателите ЗА КНИГИТЕ И ЧЕТЕНЕТО“ със съставители и гости Анна Лазарова и Светлозар Желев в БУРГАС. Събитието ще се състои на 21 ноември (вторник) от 18:30 ч. в Регионална библиотека „Пейо К. Яворов“. Носете си доброто настроение и любовта към книгите! Вход свободен!

Виж повече
20
ное
2023
Премиера във Варна: От авторите и читателите ЗА КНИГИТЕ И ЧЕТЕНЕТО

Имаме удоволствието да ви поканим на представянето на „От авторите и читателите ЗА КНИГИТЕ И ЧЕТЕНЕТО“ със съставители и гости Анна Лазарова и Светлозар Желев във ВАРНА. Събитието ще се състои на 20 ноември (понеделник) от 18:30 ч. в Регионална библиотека „Пенчо Славейков“. Носете си доброто настроение и любовта към книгите! Вход свободен!

Виж повече
10
окт
2023
Литературна премиера на „Златото на Истрия“ и среща с Майк Дауни

Уважаваният филмов продуцент, сценарист, публицист, преподавател и председател на Европейската филмова академия Майк Дауни представя у нас своя завладяващ литературен дебют – „Златото на Истрия“, в рамките на Синелибри 2023!

Виж повече
30
сеп
2023
ИЗЛОЖБА | Етюд-и-те на София: 24 часа в града

Успоредно с излизането на книгата „Етюд-и-те на София: 24 часа в града“ Иван Шишиев ще представи и изложба на площад „Славейков“. Тя може да бъде видяна между 5-и и 30-и септември, а на деня на София, 17-и септември любителите на фотографията, литературата и техните проявления през обектива на Иван ще могат да се срещнат с автора на място в 11 ч.

Виж повече
Издателство "Колибри"
1990-2023 © Всички права запазени