Събития

28
апр
2021
Среща с Катерина Хапсали и премиера на „Хора“

Издателство „Колибри“ ви кани на вълнуваща среща с писателката Катерина Хапсали и премиера на сборника с разкази „Хора“. Събитието ще се проведе на 28 април от 19:00 ч. в Casa Libri (ул. Цар Асен 64). 


Виж повече
21
апр
2021
Премиера на книгата „Играта на солта“

На 21 април в 19:00 ч. ви каним в Casa Libri, за да отпразнуваме появата на дебютния роман на Елена Колева. „Играта на солта“ е провокативна, дълбока и вълнуваща история, в която човешкият ум минава отвъд своите граници, а героите застават на прага на новата реалност и заедно съумяват да създадат своя град на мечтите.

Виж повече
18
апр
2021
Онлайн среща с д-р Бари Сиърс

На 18 април в 18:00 ч. ви каним на една дългоочаквана, полезна и вълнуваща среща с д-р Бари Сиърс, благодарение на когото четем световния бестселър "Оздравителната Зона"

Виж повече
19
фев
2021
Представяне на „Съвременна клайнианска психоанализа“

Издателство "Колибри" и Българско психоаналитично общество представят сборника „Съвременна клайнианска психоанализа“ със съставител д-р Светлозар Василев. Събитието ще се състои на 19 февруари от 19:00 до 20:30 ч. в Casa Libri, паралелно ще се излъчва онлайн.

Виж повече
08
фев
2021
Live Streaming представяне на „Поезия“ от Франце Прешерн

8 февруари е Ден на словенската култура и тази година ще го отбележим с ПОЕЗИЯ от големия Францѐ Прешѐрн, която излиза за пръв път на български език!

Виж повече
11
яну
2021
Седмица на Харуки Мураками в книжарница „Колибри“

Отбелязваме рождението на японския писател Харуки Мураками с празнична промоция!

На 12 януари е роден един от най-обичаните съвременни писатели - Харуки Мураками. По този повод всички негови налични книги в книжарница "Колибри" на ул. "Иван Вазов" 36 ще бъдат с отстъпка от 30% между 11 и 15 януари.

Виж повече
13
дек
2020
Онлайн среща с израелския писател Ешкол Нево

Софийският международен литературен фестивал ни дава възможност за среща с едни от най-талантливите съвременни автори. Тази година сред тях е израелският писател Ешкол Нево, чийто блестящ психологически роман "Три етажа" спечели и критиката, и широката публика!

Онлайн срещата ще се състои на 13 декември от 13:00 ч. и може да бъде проследена във фейсбук страниците на Софийски международен литературен фестивал и издателство "Колибри".

Виж повече
12
дек
2020
Онлайн среща със Селя Ахава

Възхвалявана и от критиката, и от читателите, няколко години след появата си във Финландия книгата „Преди да изчезне мъжът ми“ на Селя Ахава все още предизвиква силни емоционални реакции. Каним ви на онлайн среща с участието на авторката, която ще се състои в рамките на осмото издание на Софийския международен литературен фестивал!

Виж повече
10
дек
2020
Онлайн среща с непримиримия Салман Рушди

Салман Рушди е словесен художник със забележителна ерудиция – една от големите знаменитости в областта на литературата и критиката, чийто неуморен труд върху и извън белия лист громи фундаментализма и ужасите на несправедливостта и преследването.

Имаме изключителната привилегия да ви поканим на онлайн среща с прочутия британски писател на 10 декември от 20:00 ч. в рамките на осмото, дигитално издание на Софийския международен литературен фестивал!


Виж повече
09
дек
2020
Онлайн среща с шведската писателка Майгул Акселсон

На 9 декември в 19:00 ч. ви очакваме във фейсбук страницата на Colibri Books за онлайн среща с шведската писателка Майгул Акселсон, с която ще поговорим за романа й "Не се казвам Мириам".

Виж повече
Издателство "Колибри"
1990-2021 © Всички права запазени