Събития

18
яну
2020
Проф. Бернар Окутюрие в България

Един от най-значимите световни теоретици и практици на двигателните методи за подкрепа на детското развитие професор Бернар Окутюрие (роден през 1934 г. в Тур, Франция) пристига в България, за да представи лично чрез отворен 8-часов семинар първата си книга на български език „Действаме, играем, мислим”.

Виж повече
16
сеп
2019
„Създаване на художествена реалност “- практически курс с Георги Тенев

Colibri семестър

СЪЗДАВАНЕ НА ХУДОЖЕСТВЕНА РЕАЛНОСТ
практически курс
с Георги Тенев

Виж повече
31
авг
2019
„Колибри“ на Аполония

Тази година издателство „Колибри“ ви е приготвило няколко вълнуващи срещи в рамките на Аполония в Созопол: ще си говорим с Христо Мутафчиев и Теа Денолюбова, с Катерина Хапсали и Георги Тенев. Очакваме ви на 31 август в Художествената галерия в Стария град!

Виж повече
30
авг
2019
Време и стил с Мариела Гемишева

Да открием себе си във времето и стила!

Каним ви на уникално модно събитие - разговор в цвят и аромат през модния подиум на времето и стила с едно специално издание „Време и стил“, подписано от най-авангардната българска дизайнерка – Мариела Гемишева.

Виж повече
30
авг
2019
Катерина Хапсали в Бургас

Скъпи приятели, на 30 август сме в книжарница ХЕЛИКОН в любимия град Бургас! Ще поговорим с Катерина Хапсали с надежда по-често да ни спохождат „неочаквани ангели“...

Виж повече
08
авг
2019
Катерина Хапсали на Алея на книгата

Една от най-любимите ни писателки Катерина Хапсали пристига във Варна специално за Алеята на книгата!

Ще имате възможност да се докоснете до ГРЪЦКО КАФЕ, ПРЕЗ ДЕВЕТ ПЛАНИНИ и последния й роман СЛИВОВИЦ, на който можем да се насладим, докато очакваме следващия.

Виж повече
07
авг
2019
„Колибри“ на Алеята на книгата във Варна

Най-пъстрото пътуващо книжно изложение в страната акостира във Варна за десета юбилейна година!

Алеята на книгата в морската столица ще продължи от 2 до 11 август. По традиция белите шатри с над 50 издателства ще бъдат разположени на бул. „Сливница", между хотел „Черно море" и Фестивален и конгресен център - Варна. 

Виж повече
07
авг
2019
Човекът, който продаде морето във Варна

Николай Ценков е роден през 1985 г. в Стара Загора. Завършил е право, а в момента работи върху дисертацията си в областта на социалната философия. Заемал е ключови позиции в частния и публичния сектор, където е придобил богат професионален опит в сферата на икономическата дипломация и проектното финансиране. Сборникът с разкази „Човекът, който продаде морето“ е неговата първа книга.

Виж повече
29
юли
2019
Да се изгубиш нарочно: премиера на книга и прожекция

Съвсем скоро от печат излиза книгата ДА СЕ ИЗГУБИШ НАРОЧНО! Любимият ни градски герой Крис Захариев описа приключенията, споделени с верните му съпътешественици Ясен и Стас. Заповядайте на премиерата на 29 юли от 19:00 ч. в кино CABANA! Вход свободен.

Виж повече
27
юли
2019
English For Career Development

Come and meet Paul Jenkinson, a business English trainer in Sofia, Bulgaria. He’ll be presenting a series of workshops designed to boost your career prospects by enhancing your use of English for public speaking, conversation, emails, and interviews.

Виж повече
Издателство "Колибри"
1990-2019 © Всички права запазени