Събития

24
авг
2020
Кинодвор с коктейл в Културен център G8

Организаторите на кино-литературния фестивал CineLibri заедно с Културен център G8 ви канят на лятно кино под звездите. Вижте на голям екран едни от най-вълнуващите адаптации на литературни произведения, показани през изминалите издания на фестивала.

Виж повече
24
юли
2020
Закуска в Тифани: Прожекция в парк Военна академия

На 24 юли в 21:00 ч. гледаме под открито небе култовия Закуска в Тифани по едноименното произведение на Труман Капоти. Очакваме ви в парк Военна академия, за да се насладим на една любима класика!

Виж повече
27
юни
2020
Енчо Керязов представя „Обичай смело“

Каним ви на премиера на „Обичай смело“ - биографията на Енчо Керязов, който вече 30 години е на сцена и е един от най-успешните еквилибристи в цял свят.

Виж повече
25
юни
2020
Разказвачески етюди в двора

Щастливи сме да ви поканим в двора на любимата ни Casa Libri за две нови издания на "Свободно падащи истории" с Мария Касимова!

25 юни, 19:00 ч.

юли, 19:00 ч.


Виж повече
23
юни
2020
Премиера на „Изгубени вещи” в Casa Libri

Имаме удоволствието да ви поканим на премиера на сборника с разкази „Изгубени вещи” от Алберт Бенбасат. Заповядайте на 23 юни в 19:00 ч. в Casa Libri на ул. Цар Асен 64 в сърцето на София.

Виж повече
23
юни
2020
Пролетен панаир на книгата с Colibri

Скъпи приятели, 

Тази година всички бяхме подложени на изпитание и не знаехме дали ще се проведе традиционният пролетен панаир на книгата, но ето че той все пак ще се състои!

Между 23 и 28 юни ви очакваме на шатра номер 14 ♥ Нека заедно в продължение на цяла седмица да празнуваме добрите истории, смисъла, мъдростта. При нас ще намерите богато разнообразие от жанрове, поредици, горещи нови заглавия.

Виж повече
17
юни
2020
„Въображаема реалост“: премиера в Casa Libri

Каним ви на премиера на един роман, посветен на вечната любов към телевизията..., която може да доведе до пристрастяване! Заповядайте на 17 юни в 19:00 ч. в двора на Casa Libri! Кремена Димитрова ще модерира събитието. Разбира се, ще има звездно присъствие, специален quiz, автографи и много приятни изненади.

Виж повече
10
юни
2020
За Бавното: Книжна премиера на живо

Щастливи сме да ви поканим на първата премиера на книга, която ще се състои НА ЖИВО тази пролет!

10 юни, 18:30 ч., кино Cabana

Виж повече
13
май
2020
Литература от първа необходимост

Ние вярваме, че когато светът временно е затворил врати, литературата е продукт от първа необходимост, затова широко отваряме портите на онлайн каталога ни и предлагаме ВСИЧКИ книги с отстъпка от 35%.

Виж повече
03
май
2020
Литературен онлайн семинар „Творческо мислене“

ИК Колибри и писателят Георги Тенев ви канят на специален БЕЗПЛАТЕН онлайн литературен семинар „Творческо мислене“, своеобразен жест към кризата на културния обмен, в която изпаднахме по неволя. 

През 2019 г. проведохме изключително успешен платен семестър по творческо мислене, а сега е ред да се включат всички онези, които искат да дадат полет на мисълта си, но по една или друга причина до този момент не са могли финансово да си го позволят, били са възпрепятствани или са се намирали далеч от София и страната. Днес ви съобщаваме, че всеки един от вас би могъл да се включи.

Виж повече
Издателство "Колибри"
1990-2020 © Всички права запазени