SEO одит от Оптимизейшън.БГ

20 януари 2014 г.
SEO одит от Оптимизейшън.БГ

Практиката показва, че за да може уебсайт да се класира на топ позиции в търсещите машини (и съответно да е успешен), едно от първите неща, които трябва да се свършат, е SEO одит.
SEM и SMM агенция Optimization.bg изготви SEO одит за сайта на издателска къща „Колибри” https://www.colibri.bg/.
Щастливи сме, че издателската къща избра именно Optimization.bg за свой партньор за този SEO одит. В днешно време книгите са изключително важно нещо в развитието на всяко общество. През последните около десет години съвременната българка литература е в подем. Появиха се много нови книги, млади и талантливи български автори и издателства. Безспорно едно от най-авторитетните от тях е издателска къща „Колибри”. Издателската къща се установи на пазара с многообразието от литература, което предлага.

Именно поради тази причина, за нас бе истинска чест да изготвим този SEO одит.  Още с първите инструкции, които бяха реализирани, се появиха първите положителни резултати от одита. Трафикът  от Google и видимостта на сайта веднага се повишиха, което за нас бе показно, че този одит има ефект. Очакваме също така с влизането на промените в индекса на Google, тепърва към сайта да има още много трафик и добро класиране в търсачките.

Резултати от СЕО Одит

В процеса на нашата дейност винаги се стремим да предлагаме най-ефективните решения на клиентите с които работим. Много потребители в Интернет (особено начинаещи такива) смятат, че процесът на изграждане на хубав сайт приключва със създаването му. Това не е така. За да бъде успешен един сайт, той трябва да се оптимизира. Optimization.bg предлага оптимизация за търсачки от 2010 година и се е утвърдила като една от водещите компании за този бранш в страната.

Optimization.bg 
Освен това, екипът на Optimization.bg постоянно участва в семинари, конференции и обучения с цел винаги да сме в крак с всички нови тенденции в онлайн маркетинга. Можем да се похвалим, че в края на миналата година адаптирахме на български език един безплатен и много полезен инструмент за изготвяне на самостоятелен анализ и SEO одит. Този инструмент се казва SEO Checklist и може да го разгледате и изпробвате на този адрес:  http://optimization.bg/seochecklist/. Вярваме, че ще Ви бъде полезен и очакваме отзиви за него.

Още веднъж искаме да кажем, че за нас бе удоволствие да работим с екипа на издателска къща „Колибри” и ви пожелаваме все така успешно да развивате книжовността в България.

Екипът на Оптимизейшън.БГ , който работи по проекта, е: Николай Галинов, Ивайло Христов, Петър Кесов, Геннадий Воробьов.

Поздрави!

Optimization.bg

Издателство "Колибри"
1990-2024 © Всички права запазени