Любимката на децата Дора със свой забавен сайт на български

18 ноември 2013 г.
Любимката на децата Дора със свой забавен сайт на български

На 18 ноември 2013 г. издателство „Колибри“ стартира нова интернет страница, чието съдържание е адресирано към децата и техните взискателни родители. www.dora.bg е професионално изработен сайт с функционална платформа и достъпна структура, който позволява безпрепятствена ориентация и дава отлична възможност за онлайн пазаруване на любимите ви четива. Името на страницата е вдъхновено от знаменитата поредица книжки за Дора Изследователката, която вече развлича и българските деца, но сайтът предлага и много други детски поредици, както и литература в помощ на родителите!

Каталогът обхваща всички издадени до момента заглавия за Дора Изследователката. Концепцията на книжките залага на интерактивния подход, което обяснява изключителната популярност на малката изследователка в цял свят. Разказите за славните подвизи на малкия Никола̀ продължават да очароват и малки, и големи - първите се оглеждат в тях, вторите си припомнят детството с умиление. За въздействието на книжките допринасят ефектните карикатури на художника Жан-Жак Семпе. Чрез сайта родителите могат да поръчат за децата си и книжките от великолепната серия за Хълцук Кръвожадни Херингски Трети, прочутия викингски герой на Кресида Коуел. Още по-бляскава е „коронованата“ поредица на Вивиан Френч. Принцесите от Клуба на короната не само вярват в красотата на своите желания – те са любопитни и дръзки и умеят да се веселят на воля. Един невероятен и вълнуващ свят – находище на научни факти, занимателни игри и пълноцветни чудеса, предлагат албумите и енциклопедиите на Larousse.  На разположение са и чудни сборници с едни от най-обичаните детски приказки, забавни пъзели и тетрадки за оцветяване за малчугани на различна възраст.

В www.dora.bg родителите ще намерят световни бестселъри, подходящи за настолни книги, чиято тематика е фокусирана върху предизвикателствата на възпитанието и грижите за подрастващите и тийнейджърите. Имена като Стив Бидълф, д-р Томас Гордън, Франсоаз Долто, Мириам Сежер и д-р Фицхю Додсън са чест за всяка специализирана библиотека.

Страницата предлага на читателите и възможност да се абонират за бюлетина на издателството и да получат ВИП карта за 25 % намаление от www.colibri.bg, валидно за всички жанрове и поредици.

Издателство "Колибри"
1990-2024 © Всички права запазени