Планетата на щастието

22 април 2013 г.
Планетата на щастието

Бъдете сред най-първите, които ще държат ПЛАНЕТАТА НА ЩАСТИЕТО в ръцете си! Сдобийте се със специален ПОДАРЪК: аудиопрограма с упътване как да използвате вътрешното си кино, за да бъдете по-успешни, по-добри и повече себе си!

Поръчайте новата книга на автора на „Розовите очила на душата“ Любомир Розенщайн „ПЛАНЕТАТА НА ЩАСТИЕТО“ с предварително записване на сайта на издателство „Колибри“ най-късно до 10 май! Книгата ще ви бъде изпратена незабавно след отпечатването ѝ на 13 май. ПОДАРЪК: допълнително всички вие, които участвате в тази промоция, ще получите като подарък нова аудиопрограма от автора със специални указания как да използвате своето вътрешно кино, за да излекувате миналото от неприятни спомени, да освободите от тревоги бъдещето си и да направите живота си по-добър сега.

Тази своя нова програма Любомир Розенщайн отправя изключително към първите пратеници на ПЛАНЕТАТА НА ЩАСТИЕТО. Тя няма да се разпостранява по друг начин. Единствената възможност да я имате е да поръчате книгата с предварително записване онлайн най-късно до 10 май или още сега.

Как да се включите ?

  • Поръчайте „Планетата на щастието“ онлайн чрез сайта на „Колибри“ на адрес http://colibri.bg/knigi/764/lyubomir-rozenshtajn-planetata-na-shtastieto с предварително записване още преди отпечатването на книгата, най-късно до 10 май. Възможни са поръчки за страната и за чужбина.
  • Ще получите книгата веднага след като излезе от печат чрез куриер или по пощата и специалната аудиопрограма в MP3 формат чрез електронната поща, която сте дали по време на поръчката.  
  • Програмата ще бъде разпратена на всички, поръчали „Планетата на щастието“ с предварително записване до 10 май след официалната премиера на книгата в края на месеца.

ПЛАНЕТАТА НА ЩАСТИЕТО е вдъхновяваща психология на вътрешното кино от автора на „Розовите очила на душата“ Любомир Розенщайн. Очаквайте в книжарниците след 13 май. Покажете подкрепата си за книгата сега като харесате официалната ѝ Фейсбук страница http://www.facebook.com/PlanetataNaStastieto, бъдете сред първите пратеници на Планетата на щастието...

Издателство "Колибри"
1990-2024 © Всички права запазени