Първата българска интернет страница за френскоезична литература!

09 април 2013 г.
Първата българска интернет страница за френскоезична литература!

Имаме удоволствието да ви уведомим, че е активна първата уеб страница в България, изцяло посветена на френскоезична литература!

Сайтът www.livresfrancais.bg e изключително функционален и адресиран предимно към българи, ползващи и изучаващи френски език. Той ще e в услуга на любознателните читатели, на деца и родители, както и на експертите и преподавателите по езика. Ще помогне и на онези наши читатели, които желаят да направят изискан подарък на френскоговорящи граждани.

Целта ни е да облекчим вашия избор с препоръки, съвети, своевременно актуализиране на базата данни и акцент върху най-интригуващите заглавия от един или друг жанр. Предлагаме различни начини на плащане и доставка за цяла България, възможност за събиране на бонус точки и вълнуващи подаръци в замяна, както и абонамент за бюлетин, чрез който ще ви държим в течение на всички новости и интересни събития.

Понастоящем са налични над 1500 заглавия: бестселъри в световното книгоразпространение, класика, съвременна художествена литература, преводни и френски автори, двуезични издания, учебници за изучаване на общ и бизнес френски език, специализирани четива в областта на правото, медицината, хотелиерството, ресторантьорството.

„Колибри” е най-големият вносител и книгоразпространител в България на френска художествена литература, специализиран и в разпространение на учебна и учебно-помощна литература от Франция: белетристика за възрастни, детски и юношески четива, речници, албуми, специализирана, учебна и учебно-помощна литература. Издателството разполага с фирмена книжарница във Френския културен институт в гр. София, предлагаща внушително разнообразие от френски заглавия от всички жанрове. „Колибри” e и официален представител на редица френски издателски къщи, специализирани в областта на обучението по френски език, сред които са Cle International, Hachette, Didier/Hatier и др.

Сайтът е спонсориран от френския център на книгата CNL и е член на редица международни организации за популяризиране на френската литература.

Издателство "Колибри"
1990-2024 © Всички права запазени