10 години библиотека „Амаркорд“

11 април 2012 г.
10 години библиотека „Амаркорд“

По случай десетгодишния юбилей на емблематичната библиотека „Амаркорд“ и трийсетата издадена книга ИК „Колибри“ прави подарък на всички почитатели на поредицата – в продължение на 30 дни, от 23 април, Световния ден на книгата и авторското право, до 24 май, Деня на славянската писменост и култура, всички налични книги от библиотека „Амаркорд“ ще се предлагат с 30 % намаление!

Празничната цена е валидна само за продажбите през интернет страницата на издателство „Колибри“: www.colibri.bg

На 24 май всички читатели, възползвали се от промоцията, ще участват в томбола, а трима ще спечелят по една книга от поредицата (по техен избор), която ще им бъде доставена безплатно от куриер.

Напомняме ви, че библиотека „Амаркорд“ съществува вече 10 години и е носител на наградата „Бронзов лъв“ (2004) на Асоциацията на българските книгоиздатели за най-добър издателски проект. През 2002 г. излезе „Логиката на образите“ – книгата основоположник на серията, един завладяващ сборник с есета и разговори на непостижимия поет в киното Вим Вендерс. А преди броени дни, на 2 април, се появи внушителната „Автобиография“ на Франко Дзефирели – 30-а книга от поредицата!

Издателство "Колибри"
1990-2024 © Всички права запазени