Купи „Розовите очила на душата“ и получи подарък: ваучер на стойност 22 лева!

01 декември 2011 г.
Купи „Розовите очила на душата“ и получи подарък: ваучер на стойност 22 лева!

КУПИ „РОЗОВИТЕ ОЧИЛА НА ДУШАТА“ ЗА НОВОГОДИШЕН ПОДАРЪК И ПОЛУЧИ ПОДАРЪК ОТ НАС: ВАУЧЕР НА СТОЙНОСТ 22 лева!

Всеки, който купи „Розовите очила на душата“ онлайн от сайта на издателство Колибри или на място от книжарницата на издателството на ул. „Иван Вазов“ 36 в София в периода от 1 до 31 декември 2011 г. получава подарък – ваучер на стойност 22 лева за участие в семинара на Любомир Розенщайн „Направи живота си такъв, какъвто го искаш наистина“, който ще се проведе на 4 февруари 2012 г. от 9.00 до 15.00 ч. в книжарница Колибри в София.

  • Купувате книгата от сайта или книжарницата на издателство Колибри между 1 и 31 декември и получавате подарък ваучер на стойност 22 лева за участие в семинара на автора Любомир Розенщайн.
  • Семинарът „Направи живота си такъв, какъвто го искаш наистина“ ще се проведе на 4.02.2012 г., събота, в София.
  • Можете да използвате ваучера само ако заплатите за участие в семинара най-късно до 15.01.2012. В такъв случай ще заплатите специалната такса за участие, в която е включен подаръка ви – 27 лева вместо редовната такса от 49 лева.

Подробности за промоцията: 

  1. Ваучерът е валиден само за участие в посочения по-горе семинар  и не е възможно изплащането му в брой или срещу книги и други семинари.
  2. Ваучерът от 22 лева важи само при записване за семинара най-късно до 15 януари. Записвания след тази дата са възможни само при заплащане на пълната стойност на таксата за участие от 49 лева.
  3. Вие можете да се запишете за семинара още с купуването на книгата на място в книжарницата на  Колибри на ул. „Иван Вазов“ 36 като заплатите веднага едновременно стойността на книгата (11 лева) и специалната цена за семинара с отстъпка – 27 лева – или общо 38 лева.
  4. Също така, ако не сте се записали в момента на купуването на книгата, можете да го направите по-късно в книжарницата като представите ваучера, който сте получили с книгата – но най-късно до 15 януари!

Едно участие в семинара е възможно само с използване на един ваучер и доплащане до пълната сума – не е възможно да използвате два ваучера за записване на един участник.

Издателство "Колибри"
1990-2024 © Всички права запазени