Представяне на руска учебна и художествена литература

04 септември 2019 г.
Представяне на руска учебна и художествена литература

На 9 и 10 септември 2019 г. в София, на ул. Шипка 34, в Руския културно-информационен център в София ще се проведе международна изложба на руски издания. В нея ще участва и издателство „Колибри“ със свой щанд, на който ще представи най-новите си продукти по руски език.

В изложението ще бъдат представени над 500 книги, учебници, учебно-методически издания, научно-популярни книги и списания по руски език, литература, култура, история на Русия.

По време на международната изложба ще бъдат организирани срещи с автори на учебници, на произведения от съвременната руска литература, ще се проведат семинари и мастер класове за използването на учебната литература в образователния процес. Предвидени са кръгли маси, интересни лекции, презентации на нови продукти, сесии с автограф от руски писатели.

Участниците в изложението ще могат да се запознаят и с книгите на водещи руски издателства, сред които «БИНОМ: Лаборатория знаний», «Наука», «Просвещение», «Русский язык. Курсы», «Питер», КомпасГид», «Русское слово – учебник», «Билингва».

Работната програма можете да видите тук.

Издателство "Колибри"
1990-2024 © Всички права запазени