„Колибри“ със специална оферта за детски градини и училища

28 февруари 2019 г.
„Колибри“ със специална оферта за детски градини и училища

На вниманието на всички детски градини и училища! „Колибри“ предлага детски книжки на специални цени с 25% отстъпка.

Детските книги от популярните поредици „Дора Изследователката“, „Пчеличката Мая“, „Рисувай смело“, както и новото луксозно издание на „Златна книга на приказките“ със 79 любими приказки на много поколения, са част от предложението на издателството към детските градини. Включените детски книжки са предназначени за децата от подготвителните групи в детските градини и училищата, които вече се учат да разпознават букви и цифри, да разказват, да оцветяват и да развиват фината си моторика.

Специално за Празника на буквите, който първокласниците честват в началото на пролетта, след като вече са изучили всички букви на азбуката, „Колибри“ предлага поредиците книжки „Малкия Никола“, прекрасно илюстрираните нови издания на „Пук“, „Меко казано“, „В лунната стая“ и „Копче за сън“ от Валери Петров, както и класиката „Малкият принц“ от Екзюпери.

Подходящи за упражнение на четенето за малките първокласници са и книжките на „Колибри“ от поредиците за Спонджбоб и Супермен. Те са богато илюстрирани, с текст, който разказва забавни истории на малчуганите.

Разгледайте пълните списъци на детските книжки за детските градини и за първокласниците!

Издателство "Колибри"
1990-2024 © Всички права запазени