Стани господар на собственото си здраве

01 април 2017 г.
Стани господар на собственото си здраве

По случай 7 април, деня на здравните работници, 7 специално подбрани четива в продължение на 7 дни ще стигат до своите читатели на невероятната цена от 7.00 лв.

Освен тематиката, общото между тях са огромните тиражи, заслуженият международен успех и доказаните резултати! Ето кои са те:

Черво с чар” от Джулия Ендерс, която с хумор и фантазия реабилитира най-пренебрегвания орган в човешкото тяло.

Тайните на хората, които никога не боледуват” от Джийн Стоун – съкровищница от мъдрост, която ще ви направи по-здрави и разумни. 

Мъжете предпочитат закръглените” от д-р Пиер Дюкан - една изненадващо провокативна и язвителна книга от най-четения френски нутриционист в света.

Никога повече гладни!” от световноизвестния ендокринолог, педиатър и професор по хранене д-р Дейвид Лудуиг - брилянтна книга, която разбива всички митове за отслабването.

Освободи живота си” – универсален наръчник по самопознание (и самочувствие!) от италианската сензация на приложната психология Лучия Джованини. 

Вашето здраве е във вашите ръце!”  и „Най-доброто лекарство сте вие!” – феноменални по своето съдържание бестселъри от френския лекар, кардиолог и популяризатор на здравословното хранене и психическото здраве Фредерик Салдман!

Седемте четива от всепризнати експерти в областта на медицината и диетологията дават категорични, научно обосновани отговори на въпросите, които ви вълнуват:

Как да укрепим имунитета си? Кои са „лошите” и „добрите” бактерии в храносмилателния процес? Защо една хранителна диета е подходяща за някои хора, а за други не? На какво се дължи отслабването на паметта? Кое обуславя интензивния косопад? Защо изпитваме постоянно усещане за глад? Как да се избавим от алергиите, депресията, стреса…? Авторите предлагат богата палитра от тестове и формули за хранене, адаптирани според индивидуалните особености.

При поръчка от www.colibri.bg или от фирмените книжарници на ул. „Иван Вазов” 36 и във Френския културен институт в интервала от 1 до 7 април печелите истинска здравна енциклопедия на ексклузивната цена от 7 лв.

Посрещнете Великден в отлично разположение на тялото и духа. Не пренебрегвайте грижата за най-ценното си притежание – вашето здраве!

Издателство "Колибри"
1990-2024 © Всички права запазени