Специално предложение: „Курсът на Дейл Карнеги”

14 март 2017 г.
Специално предложение: „Курсът на Дейл Карнеги”

Дейл Карнеги Трейнинг България отправя специално предложение при записване на „Курсът на Дейл Карнеги” или "Generation.Next - Курсът на Дейл Карнеги за млади хора”.

Вие ще ползвате отстъпка от 80 лв. от цената на курсовете с промо код: ColDC. Всички курсисти ще получат и една от книгите на Дейл Карнеги на издателство „Колибри”. Това предложение не може да се комбинира с други отстъпки. Имате право да изберете най-добрите предложени преференциални условия.

 

> Курсът на Дейл Карнеги
> Четиридневен формат

Дати: 2, 9, 16, 30 май

Дати: 3, 10, 17, 24 октомври

9:00 - 17:30 часа

Огледайте се наоколо за успели хора в бизнеса, световни лидери, професионални спортисти и актьори. Сред тях ще откриете необичайно много хора, завършили Курса на Дейл Карнеги.

Този курс ще Ви помогне да овладеете качествата, необходими в днешната трудна бизнес среда. Ще се научите да заздравявате междуличностните отношения, да контролирате стреса и да управлявате бързо променящите се работни условия. Ще бъдете по-добре подготвен да действате като убедителен комуникатор и като  фокусиран лидер, както и да разрешавате проблеми.

 

> Generation.Next - Курсът на Дейл Карнеги за млади хора
> Четиридневен формат

Дати: 8, 9, 22 и 23 април 

10:00 - 18:00 часа

Програмата е създадена, за да даде летящ старт в осъзнатото личностно израстване   на младите хора до 30 години. Тя развива уменията, от които се нуждаят, за да постигнат успех във всички аспекти от своя живот, да разгърнат потенциала си  като същевременно планират и своето бъдеще.

Generation.Next се базира на световно известния Курс на Дейл Карнеги, като адаптира формата за млади хора. Съдържанието е фокусирано върху пет основни фактора за успех: повишаване увереността в себе си, усъвършенстване на уменията за работа с хора, подобряване на комуникационните умения, екипна работа и др.

Сега с Вашата ISIC карта може да ползвате 150 лв. отстъпка от цената на курса. Моля използвайте промо код: ISIdC при регистрация.

 

> Силно въздействащи презентации

Дати: 16, 17 март

Дати: 7, 8 юни

Дати: 27, 28 септември

Дати: 1, 2 ноември

9:00ч. - 17:30ч.

Презентацията е един от най-важните инструменти в бизнеса. Независимо дали трябва да убедите колегите си в дадена кауза, да предложите план за действие, да мотивирате екипа си, да представите идея на висшия мениджмънт, силата на Вашата презентация е това, което отличава успеха от провала.

Опитът от този обучителен курс по презентационни умения може да се сравни с това да имате личен коуч по говорене пред публика.

Положили сте усилия, за да развиете презентационните си умения.

Сега е моментът да постигнете съвършенство. 

 

Място на провеждане: Бул. "България" 111, етаж 6, София 1404

За контакт: http://www.dalecarnegie.bg/contact/

Издателство "Колибри"
1990-2024 © Всички права запазени