Вие питате, Корин Ганц отговаря

13 юни 2016 г.
Вие питате, Корин Ганц отговаря

Авторката на елегантната, жизнеутвърждаваща история „Убежище в Париж” държи на обратната връзка с читателите си и вече няма търпение да разбере дали книгата ви е харесала:-) Ето защо решихме да създадем тази страничка. В секция „Обсъждане” можете да публикувате вашите отзиви и въпроси на български език, а ние ще ги преведем и ще й ги изпратим. Корин обещава да отговори лично на всеки български читател.

Изгубена във Франция - страна, на която не вярва, сред хора, които не разбира, Ани изпитва трудности, предприемайки каквито и да било действия след смъртта на съпруга си. Пък и при положение че домът й е малко бижу, сгушено в сърцето на Париж, защо изобщо да се опитва? Ала когато любимата й къща, нейна единствена котва в живота, се оказва заплашена от икономическата реалност, Ани няма друг избор, освен да намери наематели. При това веднага!

Оставете някой социофоб да състави обява за търсене на наематели по възможно най-нелепия начин, с бляскави обещания за „Ново начало в Париж”, и ще се отзоват хора с проблеми, които трудно се побират в куфар:

- дългокрака, що-годе уравновесена жена, бивш модел (пълна противоположност на Ани), избягала от своя тираничен съпруг;
- крехка девойка, анорексичка, която всички подозират в таен копнеж по смъртта;
- френски художник с драматична съдба (неотразим в отчаянието си)
- и един арогантен французин със „синя кръв” (луд по Ани).

Всички те скоро ще преобърнат начина на живот на нашата героиня, и то така, както никога не си е представяла... Дали хобито й да готви висококалорични ястия ще й помогне? Едва ли:-)

Вашите въпроси, мнения и коментари са добре дошли, приятели, ние ще се погрижим те да стигнат до авторката. Четете с удоволствие!

Събитието във фейсбук: https://www.facebook.com/events/1736896889915781/
Издателство "Колибри"
1990-2024 © Всички права запазени