Весела седмица на детската книжка с „Колибри”!

30 май 2016 г.
Весела седмица на детската книжка с „Колибри”!

Скъпи приятели на Дора, Мая, Супермен и малкия Никола! Почитатели на Скуби-Ду, Хълцук и Вълчо, който иска да си смени цвета! Седмицата на детската книжка започна!

По случай Деня на детето от 30 май до 5 юни любимите ви анимационни герои са по-достъпни с 30%! Поръчайте онлайн от www.colibri.bg или навестете книжарниците ни на ул. „Иван Вазов” 36 и във Френския културен институт на пл. „Славейков” 3. Ще намерите изобилие от разкошно илюстрирани четива, съпроводени със стикери, пъзели и купища игри и загадки! 

Изборът на книги, подходящи за малчуганите, е подчинен на представата за съвършеното детско четиво – съчетание от хумор, забавни приключения, които развиват въображението на децата, и послания, насърчаващи израстването им като пълноценни личности. Част от поредиците са образователни и са удостоени с редица награди за стимулиране на четенето в училище. Съдържанието на книжките е адаптирано за малчугани от съответната възрастова група: до 3 години, 3-6 години, 6-9 години, над 9 години.

Независимо колко сте пораснали, от време на време в съня ви ще изскачат ту миньоните, ту котаракът Мърморан и Малкият принц, но в детския свят е така – никога не знаеш буден ли си или сънуваш! 

Само от 30 май до 5 юни при покупка от www.colibri.bg или от фирмените ни книжарници във Френския институт на пл. „Славейков” 3 и на ул. „Иван Вазов” 36 печелите минимум 30% отстъпка за всички налични детски книжки от каталога на издателство „Колибри”! 

Издателство "Колибри"
1990-2024 © Всички права запазени