Промени мисленето си, освободи живота си

16 май 2016 г.
Промени мисленето си, освободи живота си

Според Далай Лама „ключът към щастието е във вътрешния мир”, а големите пречки пред него са емоции като гняв, привързаност, страх и подозрение. За да ги преодолеем, е нужно да култивираме любов и търпение към света и себе си.

В един от месеците, в които природата се събужда, издателство „Колибри“ ви подарява път към щастието. От 16 до 22 май заглавията от поредица „Духовност и самоусъвършенстване” са по-достъпни от всякога. При покупка от www.colibri.bg или от фирмените ни книжарници във Френския институт на пл. „Славейков” 3 и на ул. „Иван Вазов” 36 печелите минимум 30% отстъпка!

В секция „Духовност и самоусъвършенстване” ще намерите произведения от едни от най-значимите духовни водачи на нашето съвремие, сред които Лучия Джованини, Лоран Гунел, Джеймс Борг, Любомир Розенщайн, Фредерик Льоноар, Дейл Карнеги.

Самоусъвършенстването или личностното развитие е нещо, към което всички се съзнателно или не се стремим, но развитието на личността е упражнение, свързано с постоянството – за да успеем, трябва непрекъснато да се упражняваме – да сме наясно с нашите мисли и действия, да сме в състояние да ги насочваме в положителна насока. Личностното развитие започва със себеопознаване, затова – осмелете се да опознаете себе си чрез книгите!

Издателство "Колибри"
1990-2024 © Всички права запазени