Празнична онлайн промоция по случай седмицата на жената!

07 март 2016 г.
Празнична онлайн промоция по случай седмицата на жената!

По случай 8 март и седмицата на жените всички заглавия от категория „Женска проза” на издателство „Колибри” ще се предлагат с 30% отстъпка от 7 до 13 март. Не се колебайте да изненадате любимата жена, приятелка, майка, сестра – поръчайте онлайн още сега;-)

По традиция седмицата на 8 март е някак по-сияйна, даже когато слънцето не се раздава докрай. А иначе за мартенското време се носят легенди – било непредвидимо също като настроението на по-нежната половина на човечеството... 

Уважаеми господа, крайно време е да се примирите с факта, че доброто настроение на любимата жена е правопропорционално на вниманието към нея. И на усърдието, с което сте подбрали книгата, която ще й подарите. Не е задължително денят да е 8 март, но не пречи да го използвате като повод, за да се извините за последния си грях.

Колкото до еснафския спор за основанията на женския празник, ние вярваме, че докато има и една държава на този свят, в която мъжете и жените не са равноправни или е налице скрита дискриминация срещу представителите на нежния пол, този ден не само трябва да се отбелязва, а следва да предизвиква дискусии и последователни акции в защита на правата на жените.

Самата Исабел Алиенде, известна като чувствена и непокорна жена, борец срещу ксенофобията и дискриминацията и застъпник за правата на по-слабите, признава в едно интервю: „На жените все още им струва двойно по-голямо усилие, за да постигнат признанието и уважението, което получават мъжете. На мен ми е било много трудно критиката да ме приеме. А най-бедни и изостанали са обществата, които потискат жените си.”

Освен специално подбрани заглавия от чилийската писателка тук ще намерите още много провокативни и въздействащи четива, които няма да ви оставят да скучаете нито за миг. Подарете си един празничен осми март, зарадвайте любимите жени около себе си с нашата специална селекция книги!

Издателство "Колибри"
1990-2024 © Всички права запазени