Излиза трета книга от поредицата на Робърт Галбрейт

13 януари 2016 г.
Излиза трета книга от поредицата на Робърт Галбрейт

"Career of Evil”, дългоочакваният  трети роман от вълнуващата поредица на Робърт Галбрейт, излиза на български на 14 март 2016-а със заглавие „В служба на злото”.

Серията с главни герои детектив Корморан Страйк и неговата изобретателна асистентка Робин Елакот беше приветствана както от широката публика, така и от критиката, и се сдоби с изключителна популярност в цял свят.

След „Зовът на кукувицата” и „Копринената буба” „В служба на злото” е третата книга на Робърт Галбрейт (псевдоним на Дж. К. Роулинг), която ще излезе на българския литературен пазар.

Криминалният роман с ексцентричния детектив Страйк беше публикуван за първи път на английски език през август 2015-а от Sphere, а през октомври и от Mulholland Books (Little, Brown Book Group) в САЩ.

Този път Робин получава мистериозна пратка и с ужас установява, че вътре има отрязан крак на жена. Шефът й, частен детектив Корморан Страйк, не е толкова втрещен, но е не по-малко обезпокоен от нея. Четирима души от миналото му биха могли да сторят това - и Страйк е наясно, че всеки от тях е способен на системна и неописуема жестокост. Докато полицията се концентрира върху единия от заподозрените, Страйк и Робин започват да дълбаят в сумрачните и объркани светове на останалите трима.

Първите два романа от сензационната поредица, подписана с псевдонима Робърт Галбрейт, светкавично се превърнаха  в международни бестселъри. Очаква се „В служба на злото” да постигне същия, ако не и още по-голям успех.

Издателство "Колибри"
1990-2024 © Всички права запазени