25 години “Колибри”, 25% намаление!

01 декември 2015 г.
25 години “Колибри”, 25% намаление!

По случай своя 25-годишен юбилей издателство „Колибри” подарява на читателите празнично онлайн намаление на всички заглавия от www.colibri.bg.

През последния месец на 2015-а любимите ви четива ще стигат до вас по-безпрепятствено от всякога! Само от 1 до 31 декември: пазарувайте онлайн книги от всички жанрове с празнично намаление от 25% върху коричната цена!

По този символичен начин заявяваме своята признателност към всички наши читатели и поддръжници, които ни се довериха и ни превърнаха в това, което сме днес – едно от най-големите и обичани издателства в България.

Щастливи сме, че 25 години по-късно можем да се похвалим с лоялна и взискателна публика, с дългогодишни партньори, с десетки хиляди съмишленици, които следят дейността ни и разчитат на нашия вкус.

При поръчка на стойност над 50 лв. доставката ще бъде безплатна. Намалението от 25% е валидно за заглавията от всички категории на сайта, с изключение на вече намалените такива.

Не пропускайте да се възползвате и от безсрочната ни промоция, която обхваща широк спектър от заглавия – образци на съвременната литература, шедьоври на модерната класика, световни бестселъри, майсторски трилъри и криминалета, подбрани заглавия от най-престижните ни поредици. Количествата се изчерпват!

Радвайте се на специални, съкровени моменти в обятията на нашите книги. И бъдете нащрек: с възрастта растат и изненадите;-)

Издателство "Колибри"
1990-2024 © Всички права запазени