Разкриха самоличността на автора на „Хотели“

15 октомври 2015 г.
Разкриха самоличността на автора на „Хотели“

Мистериозният автор на нашумялата еротична трилогия „Хотели” е не друг, е самият Фредерик Марс, познат на широката публика като новелист и телевизионен сценарист!

Роден през 1968 г. в Париж, Фредерик Марс има зад гърба си седем години кариера като журналист, фотограф и редактор в онлайн списания.  Любимият му жанр са трилърите, а основни теми и акценти на творчеството му са: ароматите, сънищата, мечтите, сексуалността, различните аспекти на личността и границите на човешкото съзнание.

Истинността на разкритието не се поставя под съмнение поради факта, че Фредерик Марс има и други произведения, създадени под прикритието на измислена идентичност или в ролята му на писател в сянка.

Еротичната трилогия, подписана с името Ема Марс, придоби огромна международна известност и съвсем логично се превърна в контрапункт на екранизирания бестселър „Петдесет нюанса сиво“.

Изтънчени по френски и смущаващо откровени, романите от трилогията „Хотели” проследяват преживяванията на Анабел Барле  – интелигентна, но неуверена в себе си млада жена, която допълва доходите си като компаньонка. Всяка следваща нощ, прекарана в някоя от стаите на хотел „Шарм”, постепенно разбужда задрямалата й чувственост и я изправя срещу щит от предразсъдъци.

Книгите са написани със завидно чуство за хумор и ирония и неслучайно постигнаха светкавичен успех. В България вече излязоха първите два тома, предстои да бъде издадена третата и последна част от серията: „Хотели, Трета стая”.

Издателство "Колибри"
1990-2024 © Всички права запазени