Изберете „Колибри” на Алеята на книгата, 8-13 септември

03 септември 2015 г.
Изберете „Колибри” на Алеята на книгата, 8-13 септември

Традиционната вече Алея на книгата в столицата ще се състои между 8 и 13 септември в пешеходната зона на бул. „Витоша”, между улиците „Солунска” и „Алабин”. Не подминавайте шатра номер 10 - тя ще приюти нашите литературни предизвикателства!

Както и досега, събитието се организира от Асоциация „Българска книга” и ще бъде съпътствано от любопитна културна програма.

„Колибри” ще ви изкуши с откровено хумористични, остроумни четива като „Фадър наш”, „Дребната старица, която наруши всички правила” и „Неграмотното момиче, което можеше да смята”, с провокации като „Празникът на незначителността”, с експресивните заглавия на Амели Нотомб и Харуки Мураками

Ще намерите току-що излезлите от печат бестселъри на Лоран Гунел и Марк Леви, биографични романи като „Свещена билка”, вълнуващите истории на Давид Фоенкинос, живителна литературна класика от ранга на Капоти. А страничките за миньоните, Дора и хитрия Никола вече пърхат от желание да доставят радост на най-малките.

Няма да разочароваме почитателите на младата българска проза. Романите „Гръцко кафе”, „Доклад на зелената амеба за химическия молив” и „Усмивката на Кучето” ще се предлагат на специална, преференциална цена.

Заповядайте в най-неустоимата шатра между 10.00 и 20.00 часа! Отстъпката от 20% е гарантирана, по обичай сме предвидили и много заглавия на цена от 2, 3 и 5 лева.
Събитието във фейсбук: https://www.facebook.com/events/168135713523500/
Издателство "Колибри"
1990-2023 © Всички права запазени