„Колибри” с участие в „София диша”

29 юли 2015 г.
„Колибри” с участие в „София диша”

Шеста поредна година фестивалът „София диша” затваря улиците за движение и превръща столицата в сцена на всички изкуства! Тематичните събития са вдъхновени от новостите в екологията, визуалните изкуства, литературата, спорта, музиката и танца. Както и досега, събитието ще насърчи набор от социални каузи и образователни инициативи, предоставяйки шанс на млади артисти, предприемачи и хора с иновативни бизнес начинания да намерят своята публика.

Фестивалът за градска култура „София диша” е част от Календара на културните събития на Столична община. Тази година свободните зони за срещи и изкуство са Малките пет кьошета, улиците „Ангел Кънчев”, „Пиротска”, „Цар Иван Шишман” и „Оборище”.

Само на 16 август, неделя, София диша литература! Очакваме ви на ул.„Ангел Кънчев” в интервала от 11.00 до 21.00 часа! Защото с книга подръка в столицата винаги се диша по-свободно.

В най-веселата шатра пак ще прелитат колибрита, а под покрива й ще се мъдри истинска съкровищница на световната литература. Всички книги ще се предлагат с минимум 20% отстъпка от коричната цена. Включили сме най-горещите заглавия от поредиците ни за съвременна българска и европейска проза, множество детски изненади, отлично подбрани страници за по-взискателния вкус.

Възползвайте се от специалното ни предложение: селекция от стойностни четива с ексклузивна цена от 5 лева. Ще намерите и книги с автограф от нашумели български автори. Не пропускайте възможността за жива среща с младите дарования Соня Тодорова и Велина Минкова!

За най-преданите ни читатели и почитатели ще има специална изненада и комплимент от издателството:-)

Събитието във фейсбук: https://www.facebook.com/events/809017615884656/
Издателство "Колибри"
1990-2024 © Всички права запазени