„Непознатият”, най-шокиращият трилър на Харлан Коубън

29 април 2015 г.
„Непознатият”, най-шокиращият трилър на Харлан Коубън

Новият, двайсет и седми поред роман на Харлан Коубън, излезе на световния литературен пазар на 24 март. Майсторът на съспенса, чиито книги са абонирани за челните места в листата на „Ню Йорк Таймс”, предлага на читателите най-шокиращия си трилър до момента. „Непознатият” показва, че една умело позиционирана лъжа може да ти осигури безгрижен живот, в същото време тайната притежава не по-малка (експлозивна) сила.

Сюжетът 

Непознатият се появява от нищото, може би от някой бар, паркинг или супермаркет. Самоличността му е неизвестна. Мотивите му са неясни. Информацията, с която разполага, не подлежи на съмнение. Прошепва ти няколко думи на ухо и изчезва, оставя те да събираш парчетата от раздробения си свят.

Адам Прайс има много за губене: уютен брак с красива жена, две прекрасни деца и всички капани на американската мечта - голяма къща, хубава работа, привидно идиличен живот. После се натъква на непознатия. Научава една опустошителна тайна за съпругата си Корин, изправя се лице в лице с нейната истина, а миражът на идилията се стопява светкавично, сякаш никога не е съществувал. Много скоро Адам се оказва забъркан в още по-тъмна измама и осъзнава, че ако не направи правилните стъпки, заговорът, който го е оковал, може да го убие.

Очаквайте българското издание на „Непознатият” през декември 2015 година, в навечерието на Панаира на книгата!

Издателство "Колибри"
1990-2024 © Всички права запазени