Само от 1 до 23 април - 25% от www.dora.bg!

02 април 2015 г.
Само от 1 до 23 април - 25% от www.dora.bg!

Привет, малки големи любознайковци! По случай месеца на детската книга всички детски заглавия от www.dora.bg ще се предлагат с 25% отстъпка от 1 до 23 април! При поръчка на книжки от сайта до 23 април включително, доставката за цяла България e безплатна!

Сега любимите ви истории за Дора, МаяНиколà и Спондж Боб са по-достъпни от всякога! Малкият принц наднича от две книжки в www.dora.bg, едната от които е първото двуезично издание на най-мъдрата приказка у нас.

На 6 април излизат неустоими заглавия за най-малките: „Числата” и „Азбуката”. Тези две пълноцветни книжки от поредицата за Дора Изследователката са съпроводени с лъскави стикери и са подходящи за малчугани в детската градина. С тях те не само ще се научат да казват азбуката и да броят, но ще се забавляват от сърце! А накрая ще ви уверят колко са горди с онова, което са научили.

Книжките за най-симпатичната говореща гъба в света са извор на весели истории, пъзели, игри и лабиринти! Спондж Боб умее да се прави на клоун, на страховит пират и дори на учител по танци, но голямата му любов са балончетата! Няма да напомняме, че приготвя най-вкусните ракбургери в Бикини Ботъм и постоянно изкушава Патрик Звездата с тях.

За да бъде април още по-пъстър и незабравим, сме предвидили истински маратон от театрални изненади. Включете се в голямата куклена фиеста с Дора Изследователката и Спондж Боб и се смейте до насита!

Издателство "Колибри"
1990-2024 © Всички права запазени