Гласувайте за „КОЛИБРИ“ в конкурса за БГ САЙТ 2014!

20 октомври 2014 г.
Гласувайте за „КОЛИБРИ“ в конкурса за БГ САЙТ 2014!

Скъпи читатели, приятели, съмишленици!

Започна финалният етап от най-престижния конкурс за БГ сайт - гласуването на жури и публика! От днес до 3 ноември публиката може да номинира своя фаворит на адрес bgsite.org/votepublic. За нас ще бъде чест и отговорност, ако подкрепите уебсайта на „Колибри“, който се състезава в категория „Култура и изкуство“!

Със своя съвременен иновативен дизайн и широк кръг функционалности, www.colibri.bg  без съмнение е най-модерният уебсайт за литература в България. Освен че е атрактивна и приветлива, новата интернет страница на издателството осигурява достъп до огромно количество отлично структурирана информация, в която читателите могат да се ориентират бързо и безпрепятствено. Зарежда се бързо, характеризира се с актуален интерфейс и авангардна визия. Адаптивният дизайн гарантира възможност за четене на всички настолни и мобилни устройства!

Конкурсът "БГ сайт" е най-авторитетната българска web награда и тази година се провежда за 15-и път. По традиция оценяването се извършва през октомври, а официалната церемония по награждаване на победителите – в началото на ноември. Инициатор на идеята и организатор на конкурса за периода 1999–2003 г. е ABC Design & Communication, а от 2006 г. насам събитието се организира от Фондация "БГ сайт".

Основно условие за участие в БГ сайт 2014 е наличието на съдържание на български език. Оценяването се извършва от предварително съставено от организаторите жури в състав от дизайнери, ПР експерти, SEO/SMM, блогъри, програмисти и други.

Ключовите критерии за оценка на номинираните в категория „Култура и изкуство“ интернет страници са подреденият дизайн, изчерпателното съдържание, представено по ясен и разбираем начин, скоростта на зареждане, използването на нови технологии, адаптивността и възможността за достъп през всички устройства.

Гласувайте тук в категория 12. Култура и изкуство: bgsite.org/votepublic
Издателство "Колибри"
1990-2024 © Всички права запазени