25% намаление на речници и учебно-помощна литература

09 септември 2014 г.
25% намаление на речници и учебно-помощна литература

Уважаеми клиенти, приятели и партньори!

Във връзка с откриването на новата учебна година, „Колибри" обявява 25% намаление на коричната цена на всички заглавия от секция Речници и Учебно-помощна литература. Предложението е валидно за онлайн поръчки, както и за покупки от фирмените търговски обекти:

Книжарница - ул. „Иван Вазов“ 36, София
Книжарница във Френски културен институт - пл. Славейков 3, София

Напомняме, че „Колибри" е лидер в издаването на литература за ученици, студенти и курсисти, както и за самостоятелна подготовка по чужд език. В портфолиото на учебната и учебно-помощната литература влиза богата гама речници с различен формат, учебни материали, граматики, практически помагала за интензивно усвояване на езика, педагогически пособия и др. Можете да си набавите двуезични речници и разговорници, еднопосочни и двупосочни, за английски, френски, немски, испански, италиански, руски, португалски и други езици, специализирани речници - на литературните и лингвистичните термини, на психоанализата, на театъра, помагала с професионална терминология и много други.

Намалението влиза в сила на 5 септември и ще продължи до 30 октомври 2014 г., включително. Доставката на поръчки на стойност над 50 лв. е безплатна!

Издателство "Колибри"
1990-2024 © Всички права запазени