Ако има поне една книга, която ви вдъхновява, споделете я!

04 август 2014 г.
Ако има поне една книга, която ви вдъхновява, споделете я!

Да четеш книги, е като да преживяваш хиляди животи и да трупаш опит от нечий опит. На страниците на книгите всичко оживява пред очите ти. Полусън, полуреалност, книгите са истинска магия!

Всеки, който е чел книга и е гледал филм, създаден въз основа на нея, е усетил огромната разлика. Няма друго изкуство, което толкова пълно, красиво и реалистично да пресъздаде история. Книгите, единствено книгите, имат тази сила да въздействат на съзнанието и подсъзнанието ни. Въздействат до такава степен, че усещаме емоцията, страдаме с героите, смеем се с тях, преживяваме историите им. Та кой би отказал това неповторимо изживяване?

Сега можете да споделите с цяла България заглавията на тези книги, които обичате, които са ви вдъхновили и са оставили трайна следа в съзнанието ви. Днес, 4-ти август,стартира проектът на JobTiger „Книгата, която ме вдъхновява“. Той ще продължи 12 седмици, през които ще съберем Топ 30 най-вдъхновяващи книги на нашето време. Инициативата е реверанс към всички четящи, но и нещо повече. Споделяйки вашите любими книги, вие можете да разпалите нечия любов към четенето. Освен това ще препоръчате на всички ревностни читатели заглавие, което да добавят в списъка си за четене.

Повече информация за проекта и платформата, на която да гласувате, ще откриете на сайта на „Книгата, която ме вдъхновява“: http://jobtiger.tv/book/

Издателство "Колибри"
1990-2024 © Всички права запазени