Кръв, наркотици и отвличане на премиерата на „Хрониките на Звеното“

30 април 2014 г.
Кръв, наркотици и отвличане на премиерата на „Хрониките на Звеното“

Ованес Торосян, Димо Алексиев, Ghettoman и Андрей Велков влязоха в главните роли на екшън на живо, който представи продължението на книгата „Български психар“.

В екшън на живо се потопиха гостите на премиерата на новия роман на Андрей Велков „Хрониките на Звеното“ - продължение на „Български психар“.

Събитието превърна столичното заведение Trip Ten в щаб квартира на нестандартната мафиотска група Звеното, а под звуците на официалната песен към втората книга - „Български психар“ на НИШТО! присъстващите станаха свидетели и съучастници в типични за подземния свят дейности – производство и трафик на наркотици в домашна лаборатория, пране на пари, отвличане и сцени на насилие.

Кулминация на събитието беше сцена от сценария на бъдещия филм по първата книга, в която четиримата генерали на Звеното обсъждат бъдещите си планове след тежка тренировка, причинила им сериозни контузии – прорезни рани, навехнати крайници и насинени лица. В ролите на персонажите Петър, Иво, Антон и Михаил влязоха актьорите Ованес Торосян и Димо Алексиев, рапърът Ghettoman и самият автор – Андрей Велков.

Те съживиха образите от книгите „Български психар“ и „Хрониките на Звеното“, които разказват от различни ъгли историята на обикновени български момчета. Принудени от обстоятелствата, в най-тежките години на Прехода младежите се превръщат от студенти с гражданска позиция и потенциал за академична кариера в могъщи мафиотски босове начело на огромна подземна структура.

Публиката оцени трейлъра към книгата, монтиран в традициите на долнопробните и зрелищни екшън филми от 90-те години, и чу първата едноименна песен към романа, дело на мистериозната формация „Шумните татковци“.

През май Андрей Велков и „Колибри“ ще представят книгата с Официално психарско турне в още девет български града – Сливен, Бургас, Стара Загора, Пловдив, Велико Търново, Габрово, Шумен, Кюстендил и Благоевград.

Фейсбук страница: https://www.facebook.com/BGpsycho; Сайт: http://bgpsihar.colibri.bg/;

Трейлър на книгата: https://www.youtube.com/watch?v=E1bTK0_bFAo

Издателство "Колибри"
1990-2024 © Всички права запазени