Книжарници

Книжарница „Колибри“ на ул. „Иван Вазов“ 36

Предлага всички налични книги на издателство „Колибри”. Налице са преводни заглавия от всички езици, самите книги в оригинал, както и съвременна българска проза. Специален акцент се явява литературата на испански, италиански и английски език. Ще намерите подбрани заглавия от световната и модерната класика, съвременна проза, първокласни трилъри и криминалета, фентъзи и фантастична литература, най-нашумелите тийнейджърски четива, хуманитаристика, безспорни образци на световната белетристика и международни бестселъри в областта на психологията, бизнес отношенията, политиката, историята, икономиката.

Tези от вас, които изучават или владеят чужд език, тук ще намерят разнообразие от специализирани материали, помагала, книги и албуми на чужди езици, някои от които достигат до своите читатели на ексклузивни цени (промоционалните намаления варират до 80% от коричната цена). Книжарницата предлага разнообразна учебно-помощна литература, специализирани речници, пълна гама двуезични речници: английски, немски, руски, испански, френски, италиански, португалски, гръцки, турски език, еднопосочни или двупосочни, с различен формат и обем думи. Акцент - испански и италиански език. Добре дошли са най-взискателните читатели!

Адрес: 1000 София, ул. „Иван Вазов“ 36
Тел.: 0885 425 562
Email: colibribooks@colibri.bg
Работно време: понеделник - петък 10:00 - 18:00 ч.
 

Книжарница „Колибри“ във Френския културен институт

Освен че предлага всички налични книги на издателството, книжарницата на „Колибри“ във Френския институт е известна като Меката на френската книга в България. Открита през 1993 г. от тогавашния Министър на културата и франкофонията Жак Тубон, тя е официален представител на редица френски издателски къщи. През 2011 г. е обявена за Librairie francophone de référence. Член е на AILF и на редица международни организации, работещи за популяризирането на френската книга по света и е подписала хартата на френскоезичните книжарница по света.

Тук ще намерите пълна гама художествена литература от френската класика, адаптирани издания на френски език за възрастни и деца, бестселъри, покорили европейски и световни литературни класации, екранизирани творби, модерна литература, в т. ч. фантастика, фентъзи, криминални романи и трилъри, поезия, женска проза, психология, кулинарни албуми, албуми за изкуство, туристически карти и гидове и др. Книжарницата предлага оригинални езикови системи от 1-ви до 12-и клас по френски, испански и италиански език, задължителна и профилирана подготовка, граматики, разнообразна учебно-помощна литература, пълна гама двуезични речници: английски, немски, руски, испански, френски, италиански, португалски, гръцки, турски език, еднопосочни или двупосочни, с различен формат и обем думи.

Можете да разгледате и закупите учебни материали за подготовка за изпитите DELF, DALF, TCF, адаптирани френски книги по нива за изучаващи френски език, френски тълковни и енциклопедични речници за деца и възрастни, двуезични и многоезични речници с българска адаптация, граматики според съответното ниво на владеене на френски език, теория или практически помагала, помагала за интензивно усвояване на говорим френски с аудиоматериали, педагогически пособия в помощ на преподавателите по френски език, френски туристически гидове и карти на градове и държави и др. Изпълняваме и индивидуални поръчки в стремежа си да удовлетворим и най-взискателните читатели! Пълният каталог на книжарницата можете да откриете на нейния сайт www.livresfrancais.bg.

Адрес: 1000 София, пл. „Славейков“ 3
Тел.: 0888 344 895
Email: librairie@colibri.bg
Работно време: понеделник - петък 10:00 - 18:00 ч.

Книжарница Нисим/Колибри

Адрес: 1000, София, бул. „Васил Левски“ 59
Тел.: 02 981 19 12

Борса „Болид“

Адрес: София, бул. „Искърско шосе“ 19, ет. 1, търговски офис № 6
Тел.: 0879 063 216
Email: borsa@colibri.bg

Борса „Цветан Лазаров“

Адрес: София, бул. „Цветан Лазаров“ 18, помещение 38
Тел.: 0885 425 472 - Крум Миладинов
Email: sklad@colibri.bg
Издателство "Колибри"
1990-2024 © Всички права запазени