Успешно добавихте „...“ към вашата поръчка

Подреди по:

  • дата
  • заглавие
  • автор

Покажи резултати на страница:

  • 14
  • 28
  • 56
Намалени заглавия

Филтрирай цена:

Намалени заглавия

Заглавия с намаление и
възможност за безплатна доставка!

Виж всички
Книги за 5 лева

Над 250 заглавия с цена
до 5 лева и възможност за
безплатна доставка!

Виж всички

Криминална и трилъри

Криминални романи и трилъри

Само за ценители на напрегнатото повествование!

Една от най-атрактивните колекции на „Колибри“ обединява автори на блестящи криминални сюжети и трилъри. Сред тях са неудържимата Камила Лекберг, майсторът на шпионските интриги Джон льо Каре и „кралят на съспенса” Джеймс Патерсън.

Тук ще намерите психологически комплексните, изпипани бестселъри на Питър Мей, К. Дж. Тюдор, Ингар Йонсрюд и Долорес Редондо, майсторските художествено-документални романи на Лейф Першон, култовите книги на Дийн Кунц, Стиг Ларшон и неговия „наследник” Давид Лагеркранс... Писатели от ранга на Карин Слотър, Харлан Коубън и Дъглас Кенеди реабилитираха криминалето като жанр, доставящ наслада и на интелектуалците, а поредицата на „мистериозния” Робърт Галбрейт постигна истински международен триумф.

Потопете се в спиращи дъха фабули и детективски интриги, насладете се на подбрани образци на литературата, която примирява изтънчения вкус и жаждата за изненади!

Какво предимство ви осигурява поръчката от www.colibri.bg?

Поръчката отнема не повече от минута-две, независимо дали имате регистрация. Ако за съответния интервал е обявена промоция за категория „Криминални романи и трилъри”, ще можете да си набавите избраните книги с отстъпка! За целта следете редовно графа ПРОМО. Цената за доставка се определя в зависимост от общия грамаж на поръчаните книги и се изчислява автоматично в процеса на поръчка. При поръчка за България на стойност над 30 лв. печелите безплатна доставка!

виж повече
Издателство "Колибри"
1990-2024 © Всички права запазени