Успешно добавихте „...“ към вашата поръчка

Подреди по:

  • дата
  • заглавие
  • автор

Покажи резултати на страница:

  • 14
  • 28
  • 56
Намалени заглавия

Филтрирай цена:

Намалени заглавия

Заглавия с намаление и
възможност за безплатна доставка!

Виж всички
Книги за 5 лева

Над 250 заглавия с цена
до 5 лева и възможност за
безплатна доставка!

Виж всички

Женска проза

Женска проза

Тук има книги, писани от жени или за жени, но заглавието на категорията е условно - дори се усмихва под мустак - защото никой писател не настоява книгите му да се четат само от единия пол. (Питайте Марк Леви!)

Забравете за класическите, сладникави до болка чиклит заглавия. С бестселърите си за щурата Бриджит Джоунс Хелън Филдинг основа „нова женска литература“, която забавлява неистово, докато се взира в проблемите на съвременната млада жена на ръба между две хилядолетия. Романите на Катрин Панкол са умни, тъжно-весели и крайно откровени, пълни с въпроси и отговори и преливащи от оправдания, които жените си измислят, само и само да не признаят пред себе си, че не са харесвани от даден мъж...

Все пак бихме откроили имената на забележителната Магда Сабо, мистериозната Елена Феранте, мексиканската фурия Лаура Ескивел и чилийската вълшебница Исабел Алиенде… А какво да кажем за Кейт Мортън и Марта Баталя – интелигентни и сладкодумни разказвачки, чиято запазена марка са „романите с атмосфера”?

И докато се чудите дали да поръчате блестящия бестселър на Мег Уолицър „Съпругата” (изобщо не се колебайте), обърнете внимание, че всички заглавия се продават на корична цена, освен ако не е обявена промоция за дадения интервал. Цената за доставка се определя в зависимост от общия грамаж на поръчаните книги и се изчислява автоматично в процеса на поръчка. При поръчка за България на стойност над 30 лв. печелите безплатна доставка!

виж повече
Издателство "Колибри"
1990-2024 © Всички права запазени