Успешно добавихте „...“ към вашата поръчка

Подреди по:

  • дата
  • заглавие
  • автор

Покажи резултати на страница:

  • 14
  • 28
  • 56
Намалени заглавия

Филтрирай цена:

Намалени заглавия

Заглавия с намаление и
възможност за безплатна доставка!

Виж всички
Книги за 5 лева

Над 250 заглавия с цена
до 5 лева и възможност за
безплатна доставка!

Виж всички

Учебна литература

Учебна и учебно-помощна литература

В качеството си на лидер в издаването на учебна и учебно-помощна литература за ученици и студенти „Колибри” никога няма да ви разочарова. Обърнете внимание, че тук присъстват както учебници и помагала, чието съдържание е съгласувано с утвърдените от държавата изисквания и стандарти, така и материали за индивидуална и групова подготовка по чужд език извън системата на училищата. „Колибри“ осъществява и внос от Франция, Испания, Италия и други европейски държави на учебна и учебно-помощна литература.

„Колибри” ви предлага отлично подбрани учебни помагала с упражнения и граматика по английски, френски, немски, испански, италиански и други езици. Налице са и ефикасни помагала, предназначени за активно заетите или навлизащите в различни професии.

Какво предимство ви осигурява поръчката от www.colibri.bg?

Бърза ориентация и безпрепятствен достъп до информация! Всички учебници и помагала се продават на корична цена,освен ако не е обявена промоционална акция за съответния интервал. За целта следете редовно графа ПРОМО! Стойността на доставката се определя в зависимост от общия грамаж на поръчаните книги и се изчислява автоматично в процеса на поръчка. Цените за доставка в рамките на страната са от порядъка на 2 до 3 лв. При поръчка на стойност над 30 лв. доставката за България е безплатна.

виж повече
Издателство "Колибри"
1990-2024 © Всички права запазени