Успешно добавихте „...“ към вашата поръчка

Подреди по:

  • дата
  • заглавие
  • автор

Покажи резултати на страница:

  • 14
  • 28
  • 56
Намалени заглавия

Филтрирай цена:

Намалени заглавия

Заглавия с намаление и
възможност за безплатна доставка!

Виж всички
Книги за 5 лева

Над 250 заглавия с цена
до 5 лева и възможност за
безплатна доставка!

Виж всички

Речници

Избрани речници и разговорници

Предлагаме ви пълна гама двуезични речници, еднопосочни или двупосочни, в различни формати и обем думи. В авторските колективи участват едни от най-добрите професори, преводачи, преподаватели и редактори по чужди езици. Издателство „Колибри” е най-големият вносител на оригинални езикови системи по френски, испански и италиански език за България, някои от които са минали през процедури за одобряване в МОН и са част от учебния процес в цялата страна.

Учете английски, френски, немски, испански, италиански и други езици с лекота! „Колибри” ви предлага и специализирани речници в различни области на живота, подходящи и за широк кръг читатели.

Какво предимство ви осигурява поръчката от www.colibri.bg?

Бърза ориентация и безпрепятствен достъп до информация! Всички речници и разговорници се продават на корична цена,освен ако не е обявена промоционална акция за съответния интервал. За целта следете редовно графа ПРОМО! Стойността на доставката се определя в зависимост от общия грамаж на поръчаните книги и се изчислява автоматично в процеса на поръчка. Цените за доставка в рамките на страната са от порядъка на 2 до 3 лв. При поръчка на стойност над 30 лв. доставката за България е безплатна.

виж повече
Издателство "Колибри"
1990-2024 © Всички права запазени