Успешно добавихте „...“ към вашата поръчка

Подреди по:

  • дата
  • заглавие
  • автор

Покажи резултати на страница:

  • 14
  • 28
  • 56
Намалени заглавия

Филтрирай цена:

Намалени заглавия

Заглавия с намаление и
възможност за безплатна доставка!

Виж всички
Книги за 5 лева

Над 250 заглавия с цена
до 5 лева и възможност за
безплатна доставка!

Виж всички

Фантастика и фентъзи

Класическа и нова фантастика и фентъзи литература

Витрина на най-доброто от фентъзи и фантастичната литература в диапазона от класически до дебютиращи представители на жанра. Джо Абъркромби обсебва с богатството и пълнокръвието на образите, които изгражда, сайбърпънк антиутопията на Саймън Мордън е шокиращо забавна, а „Цикълът на демоните“ на Питър В. Брет е на път да завладее света. С поредиците за съвременно фентъзи „Досиетата на Дрезден“ и класическо фентъзи „Кодекс Алера“ Джим Бъчър затвърждава жизнеността на жанра.

Дори да не сте страстни почитатели на този вид фикция, книги като „Сезонът на бурите” на Анджей Сапковски и „Батман Аполо” на Виктор Пелевин ще ви погълнат. А ако ви се чете нещо от Джеймс Г. Балард, един от най-значимите британски автори на XX век, побързайте да поръчате смразяващата антиутопия „Небостъргач” и скандалната, брутална, еротична „Катастрофа”!

Какво предимство ви осигурява поръчката от www.colibri.bg?

Спестявате времето, което ви е необходимо, за да се доберете до физическа книжарница. При поръчка на стойност над 30 лв. доставката ще бъде безплатна! Дайте шанс на всички онези митични герои и въображаеми същества, които ще ви пренесат в паралелни светове, поне за известно време. Нашата фентъзи и сайфай колекция е първокласна, защото го заслужавате.

виж повече
Издателство "Колибри"
1990-2024 © Всички права запазени