Успешно добавихте „...“ към вашата поръчка

Подреди по:

 • дата
 • заглавие
 • автор

Покажи резултати на страница:

 • 14
 • 28
 • 56
Намалени заглавия

Филтрирай цена:

Намалени заглавия

Заглавия с намаление и
възможност за безплатна доставка!

Виж всички
Книги за 5 лева

Над 250 заглавия с цена
до 5 лева и възможност за
безплатна доставка!

Виж всички

Деца и тийнейджъри

Книги и поредици за деца и тийнейджъри

„Колибри“ предлага грижливо подбрани книжки и поредици за деца и тийнейджъри, в т.ч. внушителен набор лицензни заглавия, получили световно признание. Зад всеки издателски проект стои екип от професионалисти, осигурили безукорен превод, красиви илюстрации, отлично качество на печат и адекватно позициониране на литературния пазар. Изборът на книги, подходящи за малчуганите, е подчинен на представата за съвършеното детско четиво – съчетание от хумор, забавни приключения и послания, които насърчават нормалното развитие и адаптация на децата и израстването им като пълноценни личности.

Какви заглавия ще намерите тук?

Този раздел включва четива за малки и пораснали деца, много от които са организирани във великолепни поредици! Книжките са условно групирани според възрастта на децата:

0-3 години: Богато илюстриран пъзели, тетрадки за оцветяване, суперсмешни книжки за приключенията на Скуби-Ду, Миньоните, Дора Изследователката, пчеличката Мая и други световноизвестни герои, любимци на най-малките. Много от книжките съдържат лъскави стикери, а децата толкова обичат да се занимават с тях.

3-6 години: Красиво илюстрирани енциклопедии, пъзели, гигантски книжки за оцветяване и четене. Тук са приказките за Вълкан и Малкия Никола, за Дора Изследователката и пчеличката Мая, за Спондж Боб и Скуби-Ду... Купища стикери, маски, герои, изрязани от хартия и още много изненади дебнат от страниците. Намерете всички легендарни герои, любимци на вашите деца, изненадайте ги с подарък, който няма да ги подведе.

6-9 години: Приказките на Валери Петров и Джани Родари, „Златна книга на приказките”, „Приказки за непослушни деца” на Жак Превер и още много детски книжки, чието съдържание е адаптирано за малчугани на възраст от 6 до 9 и повече години. От занимателни и образователни книжки, подходящи за момичета и момчета, до незабравими детски романи, спечелили световна слава на своите автори.

9+ години: Десетки превъзходно подбрани заглавия, подходящи за деца на 9 и повече години. Тук са Супермен, Малкият принц и най-великият викингски герой, живял някога на земята, Хълцук Кръвожадни Херингски Трети. От време на време в съня ви ще нахлуват героите от „Пук!” и „Копче за сън”, но „В лунната стая” на детството е така – никога не знаеш буден ли си или сънуваш.

Ето някои от любимите поредици на децата:

 • Дора Изследователката
 • Спондж Боб Квадратни гащи
 • Пчеличката Мая
 • Малкият Никола
 • Енциклопедии Larousse

 

Какво предимство ви осигурява поръчката от www.colibri.bg?

С няколко клика можете да поръчате любимите си книги, като заплатите по най-удобния за вас начин. И те ще стигнат до вас, без значение в кое кътче на света се намирате! Всички заглавия от раздела се продават на корична цена, освен ако не е обявена промоция за съответния интервал. За целта следете редовно графа ПРОМО! Цената на доставката се определя в зависимост от общия грамаж на поръчаните книги и се изчислява автоматично в процеса на поръчка. Стойността на доставката в рамките на страната е от порядъка на 2 до 3 лв. При поръчка на стойност над 30 лв. доставката е безплатна.
Поръчайте онлайн още сега – подарете усмивка на най-любимото си същество!

виж повече
Издателство "Колибри"
1990-2024 © Всички права запазени