Успешно добавихте „...“ към вашата поръчка

Подреди по:

  • дата
  • заглавие
  • автор

Покажи резултати на страница:

  • 14
  • 28
  • 56
Намалени заглавия

Филтрирай цена:

Намалени заглавия

Заглавия с намаление и
възможност за безплатна доставка!

Виж всички
Книги за 5 лева

Над 250 заглавия с цена
до 5 лева и възможност за
безплатна доставка!

Виж всички

В помощ на родителите

Книги за възпитание на децата

В помощ на родителите и в името на правилното възпитание „Колибри“ създаде и разгърна тази неимоверно полезна колекция от четива, много от които отдавна имат статут на настолни книги.

Светила на семейната психотерапия и педагогиката като Алисън Шейфър, Стив Бидълф, д-р Фицхю Додсън, проф. Юлия Гипенрейтер и д-р Томас Гордън съветват родители и учители как да помогнат на децата да израснат като здрави, щастливи, добросъвестни и удовлетворени личности. Тук ще намерите безценни заглавия от неповторимата Франсоаз Долто и нейната поддръжничка Мириам Сежер – източник на конкретни препоръки и напътствия, аргументирани от богатия им професионален опит.

В своя бестселър „Всичко се решава преди детската градина” Масару Ибука разяснява на простичък и ясен език важността на първите три години от живота на човека, за да се формира той като успешна и завършена личност. В същото време руската психоложка и блогърка Анна Бикова ни убеждава, че похватите на „мързеливата майка“ ще ни приближат към целта – да направим децата си самостоятелни, инициативни и отговорни.

Мари-Елен Плас се посвещава на популяризиране на педагогическия модел на Мария Монтесори и написва „60 занимания с моето бебе по системата Монтесори” и „100 занимания по системата Монтесори, за да подготвим детето си да чете и пише”. Не ги пропускайте!

виж повече
Издателство "Колибри"
1990-2024 © Всички права запазени