Успешно добавихте „...“ към вашата поръчка

Подреди по:

  • дата
  • заглавие
  • автор

Покажи резултати на страница:

  • 14
  • 28
  • 56
Намалени заглавия

Филтрирай цена:

Намалени заглавия

Заглавия с намаление и
възможност за безплатна доставка!

Виж всички
Книги за 5 лева

Над 250 заглавия с цена
до 5 лева и възможност за
безплатна доставка!

Виж всички

Поезия

Световна и българска поезия

Животът на всеки от нас е голямо, автентично, често нескопосано, затова пък удивително стихотворение.

В поетичния каталог на „Колибри” присъстват величия като Жак Превер и Пабло Неруда, Шекспир и Пиер дьо Ронсар. Целта на стилните, безупречно оформени двуезични издания е читателите да усетят ритъма на оригиналните произведения и да оценят качеството на съответните преводи.

Животрептящите стихове на Кристин Димитрова и Катерина Хапсали питат, отговарят, назовават парадокси и омайват някъде на границата между земята и небето, между видимото и неведомото. По цели дни и следобеди можете да четете и препрочитате стиховете на Ирена Георгиева, независимо дали имате котка в коридора.

Защо да поръчате от www.colibri.bg?

Защото можете да се възползвате от отстъпките в цените, ако в момента има промоционална акция! Стойността на доставката се определя в зависимост от общия грамаж на поръчаните книги и се изчислява автоматично в процеса на поръчка. Цените за доставка в рамките на страната са от порядъка на 2 до 3 лв. При поръчка на стойност над 30 лв. доставката за България е безплатна. Доверете се на езика на поезията и не забравяйте завета на Бодлер - човек винаги трябва да бъде пиян от нещо, било то поезия, вино или добродетели.

виж повече
Издателство "Колибри"
1990-2024 © Всички права запазени