Успешно добавихте „...“ към вашата поръчка
Mea culpa, една любовна история
Печатно издание
ISBN
954-529-411-6
Цена
7.50 лв.
изчерпана
Подобни заглавия
Информация
Рейтинг (1)
Мнения (2)
Публикувай мнение
Печат
Меки корици
Размери
13/20
Страници
207
Дата на издаване
02 ноември 2005
Превод
Анюта Качева

Mea culpa, една любовна история

В „Mea Culpa (Моята вина), Една любовна история” Ане Холт разравя времето и пространството между Осло и остров Мавриций, за да засее семето на голямата и невъзможна любов между две жени. Когато 28-годишната Сюне Ниелсен вижда за първи път Ребека Шулц, четиринадесет години по-възрастна от нея, женена с четири деца, слънцето за малко да изпадне от орбитата си и сред шумоленето на привидно нормалния живот две същества се отдават на порива на любовта, обладани, борещи се и губещи почва под краката си, но поразени от силното чувство. Историята е като ехо от личния живот на Ане Холт, тя ни го разкрива без задръжки, плащайки чрез главната си героиня цената на пропуснатото, на страховете и на желанията си, които могат да отнемат дори човешки живот.

За автора

Ане Холт е родена през 1958 г. в норвежкия град Ларвик. Дебютира през 1993 г. с романа си „Сляпа богиня“ и постига зашеметяващ успех. Всяка година издава нова книга. Работи в полицията и има собствена адвокатска практика, което придава на криминалните й романи документална достоверност. Носител е на наградите „Ривертрон“(1994), „Букханделприсен“ (1995) (най-престижната литературна награда в Норвегия) и „Капелен“ (2001). През 1996-1997 г. е министър на правосъдието на Норвегия, а в момента работи като съветник към министерството. Книгите й са преведени на 13 езика и са продадени в над един милион екземпляра само в Норвегия.

Публикувай мнение за книгата
Мнения на читатели
ЖАЛКО, НАИСТИНА, ЧЕ Я НЯМА В НАЛИЧНОСТ НИКЪДЕ!!!

Оценка: +2

Прочетох я на "една глътка" през нощта . На другия ден още мислех за книгата. Горях и аз със силните чувства на главната героиня. Истинска любов... между две жени. Рядко съм се вживявала толкова дори в тежки любовни връзки между мъж и жена.

Оценка: +1

Печатно издание
Печатно издание
ISBN
954-529-411-6
изчерпана
Цена
7.50 лв.

Доставка - куриери "Спиди"
Безплатна за поръчки над 80 лв.
Отстъпка
Доставка
Издателство "Колибри"
1990-2023 © Всички права запазени